Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ.Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑΣ....ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΗΔΗ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ...δενει και φωτίζει τους τους κατοίκους! ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΚΤΟΝΟΙ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Θα σας πάρει ΡΕ ο διάολος!

ΜΗΝ  ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ...ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .. ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ!


Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί περιφερειακή εφημερίδα, λέμε
Οι περιφερειακές εφημερίδες είναι στημένες από φλογερούς ανθρώπους ,πολυδημοσιογράφους που καμιά σχέση δεν έχουν με τα υποκείμενα του Αθηναϊκού κέντρου , που με λοφίο παριστάνουν και τον δημοσιογράφο. Οι άνθρωποι του περιφερειακού Τύπου δεν είναι "επιχειρήσεις" .Χύνουν καθημερινά αίμα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια πενιχρή διαφημισουλα , για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της ηρωϊκής προσπάθειάς τους για να μπορεί ο πολίτης να αισθάνεται ελευθερία και να βιώνει την έστω και κουτσουρεμένη δημοκρατία μας.
ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ στο ελληνικό γίγνεσθαι. ΄Ομως διεστραμένα πολιτικά υποκείμενα θέλουν τον αφανισμό του περιφεραικού Τύπου ... Με νέα απίστευτα χαράτσια!.. Πάει το κράτος να γίνεται συνεταίρος κατά 20%  στην προσπάθεια του ανθρωπάκου να εξασφαλίσει μια διαφημισούλα των 10-50 ευρώ! Μιλάμε για ατόφιο νταβατζηλίκι!
Προηγήθηκε βεβαίως το νταβατζηλίκι της ΕΣΗΕΑ ...με το αγγελιόσημο!... το οποίο εμείς πολεμάμε εδώ και 20 χρόνια  και φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ  ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΑΣ με την αθλιότητα αυτή. Τα  τέτοια χαράτσια τα γράφαμε και γράφουμε τους όρχεις μας... Και πορευόμαστε ούτως πως!.. Εχουμε γράψει επ΄αυτού ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ! Μας τηλεφωνούν πολλοί και μας ρωτάνε: Να πληρώσω ή όχι το Αγγελιόσημο; Τους λέμε απλά: ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ! παραγγέλνουμε!

Η λογική είναι μία: Δεν είναι δυνατό εγώ να παράγω διαφήμιση...(ΜΕ ΧΊΛΙΑ ΒΑΣΑΝΑ) Και
  να έχω συνεταίρο , να ΔΙΝΩ   20-30% ΣΤΟΝ Κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ,για να απολαμβάνει παχυλή σύνταξη!  Το όνομα του Τέρενς , όντως σοβαρού δημοσιογράφου, μπαίνει συμβολικά!- Ισχύει για όλους τους Καραγκιόζηδες του αθηναϊκού Τύπου όμως!... Δηλαδή από που κι ως πού εγώ ο ταπεινός δημοσιογραφακος   της Τάδε συνοικίας και επαρχιακής πόλης
που παράγει μια διαφησουλλα, για να συντηρήσω την εφημερίδα μου   πρέπει να ταϊζω τους επαγγελματίες ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της ΕΣΗΕΑ;
Μα το καλαμπούρι της ΕΣΗΕΑ είναι ξοφλημένο από πολλού... ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ..και σήμερα με τα νέα εξουασιστικά κόλπα της κυβερνητικής διοίλησης ... πάει, πορεύεται εις εξαφανισμόν ..ΚΑΘΕΤΟΝ... λόγω νοημοσύνης των χαλβαδοειδών που διοικούν την σήμερον ένα ευκλαιές Σωματείο!

Ε, δεν πειράζει... Τα Μαλάκια .. έχουν γνωστή κατάληξη! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ...ΕΚΔΟΤΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , που όμως χωλαίνει... δραματικά.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ: ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ  από τους νταβατζήδες σας!

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ: ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 20% ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ!!!

Μετά την παύση που έβαλε η τρόικα στη δημοσιίευση των ισολογισμών στον Τύπο, μετά την φραγή στα μειωμένα ταχυδρομικά τέλη προς τις εφημερίδες (για απεριόριστο αριθμό φύλλων) έρχεται και ο φόρος 20% επί των διαφημίσεων που βάζει η κυβέρνηση στον Τύπο. 
Κάνει να εισπράξεις 300 € τιμολόγιο; Το κράτος θα σου αρπάζει επί τόπου τα 60 ευρώ!!! Με αυτό τον τρόπο οδηγούν σε λουκέτο τις τοπικές εφημερίδες (ειδικά αυτές) οι οποίες πλέον δεν θα μπορούν να έχουν ούτε καν διαφημίσεις των 300 ευρώ γιατί θα τους τα παίρνει νταβατζηλίκι το κράτος!!! Ξέχωρα ο φόρος 23% ΦΠΑ που θα πληρώνει επί του τιμολογίου. 
Όπως αναφέρει η ΕΔΙΠΤ (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Τύπου) "Βάσει του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 «προβλέπεται παρακράτηση φόρου 20% για αμοιβές για συμβουλευτικές ή παρόμοιες υπηρεσίες που υπερβαίνουν τα 300,00 € με αναδρομική ισχύ από 01.01.2014»!!! Aν και δεν έχει διευκρινιστεί 100% αν μέσα σε αυτές τις αμοιβές λογίζεται και η διαφήμιση είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό αποφάσισε η τρόικα και ψήφισαν οι δωσίλογοι της κυβέρνησης Σαμαρά. Γι’ αυτό τον λόγο διαμαρτυρήθηκε εντόνως το Δ.Σ. της ΕΔΙΠΤ  και ζήτησε από το ΥΠΟΙΚ να τις δοθούν αναλυτικές διευκρινήσεις, αποστέλλοντας γραπτό  υπόμνημα προς τον Υπουργό Οικονομικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου