Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

BINTEO: Xαμός με τις δηλώσεις Πατουλίδου για τη Χρυσή Αυγή – “Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε;


patoulidou

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα, αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή.
Οι δηλώσεις έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο και το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντας την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

 Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Ηλ. Κασιδιάρη και εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.
«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η Β. Πατουλίδου απάντησε:
«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».
Τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, τη Μ.Δευτέρα, ενώ αργότερα η Β. Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».
Στην ίδια συνέντευξη η Β. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου