Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΙΣΤΟ!

Α,ΡΕ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ
Τι μας κάνεις... ΣΥΓΧΙΖΕΙΣ
ΙΕΡΑΡΧΕΣ....ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ!

ΜΕΓΑΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ... που ζητάει τα βίντεο της Χρυσής Αυγής- αν έχει τέτοια- για να τα δημοσιοποιήσει ...παγκοσμίως! Κι άσε την Κυβέρνηση Σαμαρά να βουρλίζεται με τις φασιστικές μεθόδους της!



Κάποιοι εκκλησιαστικοί παραμιλάνε, την ώρα που σύμπας ο λαός χειροκροτεί τις σκέψεις του π. Αντωνίου ( όπως φαίνεται από τα σχόλια τους). ΄Ιδιον αφρόνων. Σε συνεργασία με δημοσιογραφάκια -λιβανιστές της αγιότητάς τους,παραμιλάνε και σχεδιάζουν ... βλακώδη επίθεση...κατά του μοναχού, αλλά δεν βγάζουν οι πανάθλιοι κίχ υπέρ ή κατά του σοβαρού κειμένου του που σάρωσε χθες στο διαδίκτυο!
Μάλιστα δε με κάποια υποκαθίκια κι υποτακτικά του Τύπου (Λακέδες του Δεσποτικού κατεστημένου).... σχεδιάζουν να επιτεθούν στον π. Αντώνιο δικαστικά! Ούτε ο Θεός που εμπορεύονται δεν τους συνδράμει... Θα πάνε στα κοσμικά τερτίπια απονομής ...δικαιοσύνης. Τέτοιοι οι Χαλβάδες που διερωτώνται αν ο μοναχός ΑΝΤΩΝΙΟΣ... είναι ...μοναχός ή κάποιος άλλος!! Αυτό τους μάραναε, όταν η φάτσα του είναι πανελληνίως γνωστή;
Αντι να χειροκροτούν... την πρωτοβουλία του.. και τον λόγο που εξέπεμψε....απλά ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!
Ειναι σαφές οτι έχουν ψυχοβγαλτικό πρόβλημα... Μα πουλάνε Θεό σε τιμή ευκαιρίας!ΑΝΕΞΟΔΑ! Κι ο λαός το γνωρίζει... ΤΕΤΟΙΑ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ... αυτών και των διαπλεκόμενων μαζί τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου