Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ...

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΩΣ ΣΥΝΔIΚΑΙΟΥΧΟΥΣ !

Ο Αντώνης Μουζάκης πριν από λίγα λεπτά στον ΑΝΤΕΝΝΑ είπε ότι είναι τέτοιες οι παγίδες που έχουν βάλει μέσα στην φοροόλγηση του κόσμους που ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν ξέρουν πόσες και ποιες είναι αυτές οι παγίδες. 
Τι είπανε λοιπόν στον ΑΝΤΕΝΝΑ; Ότι όποιοι έχουν βάλει τα παιδιά τους ως συνδικαιούχους στον τραπεζικό τους λογαριασμό (ακόμη δηλαδή και μωρά παιδιά) θα φορολογούνται με υπέρογκους φόρους ακόμη και για 1 ευρώ τόκο που έχουν ...κερδίσει από τις καταθέσεις!!! Θα ξεπερνά δηλ. το όριο που έχουν θέσει και θα έρχεται σαν κεραμίδα στο κεφάλι στον φορολογούμενο επιπλέον φόρος που μπορεί να ξεπερνά και τα 300 ευρώ (!) για το 1 ή 2 ευρώ που... κέρδισαν από τον τραπεζικο τους λογαριασμό!
Μιλάμε για φρικτές καταστάσις και για σκόπιμες παγίδες που έχουνστήσει οι διεστγραμμένοι του ΥΠΟΙΚ για να αρπάξουν ό,τι έχει απομείνει στον κοσμάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου