Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ ΜΑΣ ...ΘΑ ΔΙΑΛΑΜΨΕΙ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΊ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

H MEΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΟΛΗ  ΦΙΛΟΖΩΪΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!                            


ΟΙ ΦΟΛΕΣ …ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΚΟΙΝΟ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒAΛΛΕΙ  ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡEΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ…

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Τα κόλπα ζητιανιάς που σκαρφίζονται, οι αγγελίες, τα χαρίζονται... οι υιοθεσίες, οι σκηνοθετημένες μηνύσεις, και τα δακρύβρεκτα ρεπορτάζ περί βασανισμού ζώων κ.λ.π. Χαώδης η κατάσταση.. Όλα θα παρελάσουν από δώ...   
Το επαναλαμβάνουμε : Υπάρχουν φιλοζωϊκοί Σύλλογοι που προσφέρουν σημαντικό έργο στην προστασία και περίθαλψη βασικά προς τα αδέσποτα… Και το κάνουν αυτό από ανιδιοτελή αγάπη προς τα ζωά , αναγκαζόμενοι συχνά να βάζουν από την τσέπη τους, για να τα συντηρούν…
Υπάρχουν όμως και άλλοι, οι περισσότεροι (κυρίως μέλη της Π.Φ.Π.Ο) που τη φιλοζωϊα την εξέλιξαν σε μέγα κερδοφόρο εμπόριο, στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες κυκλώματα από κτηνιάτρους, αφελείς, pet-shops, ιντερνετικά blogs, μεταφορείς –διακινητές ζώων σε διεθνή κλίματα,δήμοι, φαρμακάδες, κυρίως δε ανήσυχες -πονηρές αργόσχολες κυράδες που βρήκαν ένα τρόπο και το χρόνο τους να γεμίζουν και τη τσεπούλα τους κατά δύναμη..

Φωτογραφία: Άλμπι : Έχετε ξαναδει τέτοια γαλάζια μάτια σε μικρόσωμο σκύλο; Τρελλοχαρούμενος και κούκλος, τρέχει, παίζει, πηδάει. Σκέτη αρχοντιά.

2 άσπρα κοκόνια 3,5 μηνών και ιδιαίτερης ομορφιάς εγκαταλήφθηκαν στην Βέροια. Ο γαλανομάτης Άλμπι και η Σίσσυ με τα  καστανοπρασινογάλαζα μάτια. Θα γίνουν γύρω στα 10 κιλά. Εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα μέσα - έξω. Δίνονται με συμβόλαιο υιοθεσίας. Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας (αριθμ. πρωτ. 4/2006) τηλ. 6976042795, 6932726576, , 6981040187

Η πιάτσα της ζωοφιλίας έχει μέγα εύρος και παρέχει εύκολα κέρδη. Ξαναθυμίζουμε ότι το εμπόριο ζώων από πλευράς τζίρου (μαύρο χρήμα) έρχεται μετά τα ναρκωτικά και το εμπόριο όπλων  ΤΡΙΤΟ!


Τούτο σημαίνει πως οι ενασχολούμενοι με το είδος δρουν με μαφιόζικο τρόπο... ώστε να μπορούν να ξεγαλάνε , το απληροφόρητο κοινό, τις αρχές , αλλά και κράτη, όπως η Γερμανία, η οποία ,παρά τους νόμους, αποτελεί κέντρο διεθνούς εμπορίου ζώων
Σκεθείτε ότι μόνον από τα Χανιά πέρισυ προωθήθηκαν στην Γερμανική αγορά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης 7000 αδέσποτα ..Αν αυτό το εκπληκτικό -κι ανυποψίαστο για μας τους απλούς-νούμερο το πολλαπλασιάσετε με 200-400 ευρώ κατά κεφαλή ζώου, καταλαβαίνετε το χορό εκατομμυριών  που παίζεται...

Θα πούμε πολλά . ΄Οπως ξέρουν οι αναγνώστες μας αρχίσαμε την έρευνα αυτή από την άγρια επιθετικότητα που εξεδήλωσαν βαλτοί, δήθεν φιλοζωϊκοί- και σίγουρα εμπλεκόμενοι στο παράνομο εμπόριο διακίνησης ζώων- κατά  δημοσιογράφου , το κείμενο του οποίου ερμήνευσαν αναιδώς κατά το δοκούν κι εμφάνισαν τον άνθρωπο ως προτρέποντα την κοινή γνώμη ..να ρίχνει φόλες στα αδέσποτα... Την ώρα που στην οικογένειά του διαθέτει δυο σκυλιά και ένα κουνέλι!
Εκείνο δε που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν οι απίστευτα χυδαίοι σχολιασμοί εναντίον του υποκινηθέντων υποκειμένων, τάχα μου φιλοζώων, όταν εμείς είχαμε την εντύπωση, ότι ο φιλόζωος κατά βάση είναι ευγενής...ψυχή.

Μειναμε κόκκαλο από τη χυδαιότητα και δολοφονική διάθεση  των σχολιαστών  κατά του δημοσιογράφου... 
--Κάποιο λάκκο έχει η φάβα είπαμε κι αρχίσαμε να ψάχνουμε... Τελικά βρήκαμε πολλούς λάκκους. Αν ψάξτε στο ιντερνετ... θα δείτε ότι οι λεγόμενοι φιλόζωοι οργιάζουν, χυδαιολογούν  και βυσσοδομούν ...

Ανακαλύψαμε λέμε ...φλέβα για πολλές ειδήσεις... Αλλά πρέπει να ομολογήσουμε, πως παρά τις αποκαλύψεις μας , ερχόμαστε δημοσιογραφικά δεύτεροι και καταιδρωμένοι, ίσως και τρίτοι:
Προηγήθηκαν άλλοι φιλότιμοι δημοσιογράφοι , όπως η κ. Εύη Κυράτζη (μέλος της ΕΣΗΕΑ) και το σοβαρό σάϊτς της www.animalpress.blogspot.gr  όπου αυτή και οι συνεργάτες της ως ειδικότεροι επί θεμάτων ζώων, λιανίζουν όλη την παρανομία κι ασχήμια της θολής-θλιβερής  κι ελεγχόμενης εμπορικά, φιλοζωϊμας .....μέσω συλλόγων και των κυκλωμάτων τους!

ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΦΙΛΟΖΩΟ ΜΠΛΟΓΚ -ΤΟ ANNIMAPRESS!- H MHΠΩΣ ..ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ;

Υπ΄όψιν δε ότι οι καθοδηγούμενοι ανώνυμοι σχολιαστές... για να κάνουν μπούγιο... κι αυτό το έβριζαν ...χυδαία με... φιλοζωϊκή ευφροσύνη!

Το www.animalpress.blogspot.gr είναι καταπέλτης σε αποκαλύψεις . Λέει τα πάντα για τη βρωμιά  που κυριαρχεί στο φιλοζωϊκόν βασίλειο μας. Και τα λέει επιγραμματικά, λιτά και δημοσιογραφικά
Θα συνιστούσαμε, εφ΄όσον θέλετε να μπείτε στο ζούμι του βόθρου της δήθεν ελληνικής φιλοζωϊας να δείτε τα ΛΙΝΚΣ που βάζει το animalpres... Θα πάθετε πλάκα για όσα μας συμβαίνουν από τη φιλοζωϊκή μαφία... Τρίτη στη σειρά τζίρου παγκοσμίως μετά τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο όπλων! 


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ  ANIMALPRESS:


Καλησπέρα
Μπράβο σας για την έρευνα περί ... δήθεν φιλοζωίας , δηλαδή εμπορικής εκμετάλλευσης αδέσποτων ζώων. Η Ελλάδα εξάγει αδέσποτα στη Γερμανία και βγαίνει πολύ χρήμα. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τα πουλάνε 200-300-400 ευρώ το καθένα ανεξέλεγκτα, με αδιαφανή τρόπο και παράνομα.  
 Δυστυχώς υπάρχει ένα κύκλωμα στην Ελλάδα με αρκετά σωματεία - μέλη της ΠΦΠΟ (τα περισσότερα είναι μαϊμού σωματεία) , με ιδιώτες, με δήμους κ.λπ. , που συνεργάζονται με Γερμανούς μεσάζοντες κυρίως και επιδίδονται σε εμπόριο αδέσποτων σκύλων (ή και εκτρεφόμενων ράτσας) στη Βόρεια Ευρώπη. 
Μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και τα πουλάνε στους Γερμανούς (κέντρο διακίνησης), παράνομα . Όλοι κερδίζουν από αυτό, αφορολόγητα. Κυρίες αργόσχολες με "επάγγελμα τη φιλοζωία" έχουν βγάλει χρήματα και εμφανίζουν βίλες και τζιπάρες σε όλη την Ελλάδα. Τα ζώα φεύγουν στιβαγμένα συνέχεια με διάφορα μέσα , αεροπλάνα, φορτηγά, πλοία και πρόσφατα υπήρξε και σύλληψη ελληνικού παράνομου φορτίου στη Γερμανία. 
Το Υπουργείο ΑΑΤ τα γνωρίζει, αλλά ... δέχεται πιέσεις και κάνει την πάπια.Όλοι οι υπουργοί κάνουν πίσω για ψηφαλάκια και θώκους. Οι κυρίες πάνε και πιέζουν παντού.  
Τα έρημα ζώα μπαίνουν στο διαδίκτυο σε αγγελίες με τιμές πώλησης (όσα επιβιώνουν από τις άθλιες παράνομες μεταφορές) και όσα φυσικά δεν πουλιούνται , πάνε υπέρ πίστεως...(πειράματα, σκυλοτροφές κ.λπ.)
 Ας σημειωθεί ότι στη Γερμανία μπαίνουν παράνομα εκατοντάδες αδέσποτοι σκύλοι καθημερινά από Νοτιοανατολική Ευρώπη, από Αφρική και άλλες χώρες. Όσοι τα στέλνουν έξω ισχυρίζονται πως τα ζώα υιοθετούνται σε καλές οικογένειες. Παραμύθι της Χαλιμάς. Κάποια πουλιούνται και άλλα εξαφανίζονται. 
Εδώ οι κυρίες δείχνουν μία εικόνα υπερβολικού ζήλου για την προστασία των αδέσποτων με εκδηλώσεις, σεμινάρια και φανφάρες και κάνουν υπερβολική προβολή κακοποιήσεων στη χώρα μας για να τα στέλνουν ανενόχλητοι έξω.  

Μπορείτε να βρείτε πολλά στοιχεία που επί 3 χρόνια δημοσιεύουμε στοhttp://animalspress.blogspot.com , βάζοντας στην "αναζήτηση" τις φράσεις "αγγελίες αδέσποτων", "υιοθεσίες στο εξωτερικό", "Γερμανία", "εμπόριο αδέσποτων" "λαθρεμπόριο" κ.λπ.. Έχουμε δημοσιεύσει και διεθνείς έρευνες για το θέμα, που αναφέρουν και την Ελλάδα. Μπορούμε να σας στείλουμε τα links κάποιων αναρτήσεων να δείτε τι ακριβώς γίνεται... Πάρτε μια μικρή γεύση :  http://animalspress.blogspot.gr/2011/01/blog-post_24.html http://animalspress.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5046.html http://animalspress.blogspot.gr/2010/03/gabriele-hilbig-spca-9982003-rl-9265ewg.htmlhttp://animalspress.blogspot.gr/2011/03/h-ard.htmlhttp://animalspress.blogspot.gr/2010/03/blog-post_8223.html

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη ! 
Είμαστε στη διάθεσή σας

Χίλια ευχαριστώ αγαπητή μας φίλη και συνάδελφος εν δημοσιογραφία. Εκτιμήσαμε από την πρώτη στιγμή την επαγγελματική σας σοβαρότητα από την ιστοσελίδα σας, αν και το ονομά σας μας ήταν γνωστό προ πολλού στον Τύπο.

Εμείς τυχαία -εξ αφορμής της μήνυσης που έγινε από την κ. Πουλτίδου σε βάρος συναδέλφου  δημοσιογράφου -μπήκαμε στο φιλόζωο σκυλάδικο.. Κι όπως γνωρίζετε άριστα ..ουδέν κρυπτόν... σε δημοσιογράφους... Επί δύο εβδομάδας ψάχνουμε. Από την πρώτη στιγμή  κάτι καταλάβαμε πως υπάρχει δηλαδή στο χώρο της ζωοφιλίας .. η κόπρος του Αυγείου.
Πρόθεσή μας είναι να τα βγάλουμε όλα στη φόρα και να τσακίσουμε τις αργόσχολες ζωόφιλες Φαίνεται άλλωστε από την πορεία της προσπάθειάς μας... Σιγά -σιγά... 
Η επιστολή σας ερίτιμος κυρία συνάδελφος  είναι σαν το μάνα εξ ουρανού... Εμείς είμαστε στραβάδια ...Εσείς Πολυγνώστης...Και βεβαίως θα "σας" κάνουμε χρήση ,μια και το λέτε ,

Σας ευχαριστούμε  και γιατί μας ενδυναμώνετε!  Και μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2112126900  Από κοινού μπορούμε να ξεβαλτώσουμε αυτό το καλαμπούρι που λέγεται ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ -ΒΑΡΒΑΡΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ..ΦΙΛΟΖΩΪΑ..." 

ΚΙΑ ΑΥΤΟ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ:


Και να μην ξεχνάτε , αν θέλετε ζωάκι να ακολουθήσετε το πιο κάτων σύνθημα που βάζει ένα άλλο σάϊτ που έχει αλεργία με τις σπείρες των συλλόγων

Πάντα να ρωτάτε ερωτήσεις, όταν θέλουν τα χρήματά σας

ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ... εδω!!!

Εμείς έχουμε επώνυμη ταυτότητα ...ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΟΛΟΓΟ!

Και κάτι δικό μας .. Απο το σάϊτ αυτό οι οργανωμένοι θλιβεροί- ανώνυμοι -κουκουλοφόροι σχολιαστές αποκλείονται! Ναι, τα μαχαλομαγκάκια -κατευθυνόμενα σε επιθέσεις σε μη συμφερτικά για αυτούς ρεπορτάζ έχουν χούγι να επιτίθενται ομαδόν οργανωμένα και υποκινούμενα ...χυδαίως και αναιδώς.. 
ΑΥΤΗ Η φάρα των δημοκρατών κουκουλοφόρων, δέν έχει θέση στον δικό μας ιστότοπο. Κάθετα. ΄Οσοι επώνυμα έχουν να διατυπώσουν ευπρεπώς τις σκέψεις τους να το κάνουν... Ξέρουμε για τις κουκουλοφόρες φάρερς πολλά και θα τις αποκαλύψουμε...ονομαστικά!  Θα πάθουν αυτό που έπαθαν όλοι οι εραστές της ανωνυμίας το 2006, όταν τους βάλαμε στο στόχαστρο....

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌΤΕΡΑ!  









17 σχόλια:

  1. βουρ παιδια.ξεμπροστιαστε τους.βαρεθηκα χρονια ολοκληρα να ακουω να στελνωντε ζωα στην γερμανια ,δανια,κλπ για μια δηθεν καλητερη ζωη και κουραφεξαλα.ποτε δεν το πιστεψα.βγαλτε τα ολα στην φορα και να τιμωρηθουν οι ενοχοι το γρηγοροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο σας, εμεις οι αγνοι φιλοζωοι μαζι σας, αποκαλύψτε τους επιτελους, σταματηστε τους, εκμεταλλευονται αθωες ψυχες και πλουτιζουν. Μην εγκαταλειψετε την ερευνα, επιτελους ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλα αυτά αληθεύουν παρακαλώ πολύ μιλήστε αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα και προχωρήστε σε καταγγελίες ΑΜΕΣΑ, μας ενδιαφέρει να ξέρουμε τι γίνεται δίπλα μας. Το να μας "προετοιμάζετε" με ένα γενικό κείμενο, για μένα δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, θέλω να μάθω αν όντως κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος των ζώων, ποιοι είναι αυτοί και τι κάνατε/θα κάνετε με τα στοιχεία που συγκεντρώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.. ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑΚΙΑ.. ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??? Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ???? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΖΩΑΚΙΑ.. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΡΕΥΝΑ , ΑΓΑΠΗΤΈ, αυτή γίνεται με τη σκέψη σε σας τους αγνούς φιλόζωους...που αποτελείτε και τη συντριπτική πλειοψηφία..Μέσα είμαστε κι εμείς γιατί κι εμείς έχουμε ...ντόμπερμαν...που μα δώρησε γκαρδιακός αδερφικός , ο Κώστας Τζανάκης, φίλος... Αλλά μπήκαν στη μέση τα λαμόγια της δήθεν ζωοφιλίας. Δυστυχώς αγαπητέ μας φίλε,το τοπίο είναι τόσο θωλό και καπελωμένο από αναρίθμητους συλλόγους, άλλοι αγνοί κι άλλοι λαμόγια, που δεν μπορεί κανείς να πάρει όρκο και για κανέναν.. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να ψάχνουν...να ερευνούν εμπιστευόμενοι τη δική τους κρίση ... και ένστικτο!Δυστυχώς η κατάσταση είναι γκρίζα. Κι όχι τυχαία.Γιατί δεν είναι ασφαλώς τυχαίο.. που οι περισπούδαστοι Σύλλογοι... σιωπούν... και δεν απαντούν οδηγητικά, στις ερωτήσεις σας. Ο σωστός Σύλλογος ώφειλε να σας δείχνει τον δρόμο. Δεν είναι αυτό δουλειά του δημοσιογράφου, αν και ορισμένως είναι...

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΠΡΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 2-3 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ?
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΥΤΕΨΩ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ , κύριε-κυρία, μην μπαόνεις στα κρανιοεγκεφαλικά.. και δη όταν εσύ έχεις άδειο κούτερο... Πώς δα συμβαίνει η παράνομη εμπορία των ζώων να έρχεταιτρίτη στη σειρά μετά τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο όπλων; Τόσα ξέρεις τόσα λες ... κακότυχε!

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΏΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΥ. Ο Ανώνυμος ζητάει και υπογραφή στα κείμενά μας... Μα όταν ένα κείμενο στη δημοσιογραφία δεν φέρει υπογραφή, την όλη ευθύνη αναλαμβάνει η επώνυμη διεύθυνση και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι επώνυμο από το 1964... προ της γέννησης σου... αμαθέστατε!Εσύ ρε τρεχαντήρι θα είσαι ανώνυμος ...και ζητάς ρέστα από εμάς όντας επώνυμοι,να είμαστε πιο επώνυμοι... Το ότι είσαι τσιρλιάρης και παλάβός... ου αυτό ...φαίνεται!

      Διαγραφή
    2. κοιταξτε επιπεδο ανωνυμου δημοσιογραφισκου αυτονομιστη. ευγε συ μορφωμενε...ακουτε τι λεει στον ανθρωπο..."τσιρλιαρης και παλαβος"!!! εγραψες μεγαλε, απορω ποιοι σε διαβαζουν. παντως μαλλον για δεκαπενταχρονο που του γ@μησαν τη μανα κανεις. καλη προσπαθεια να μας φλομωσεις στη μαλακι@ αλλα... δεν πειθεις!!! τωρα, παιξε μια να ξελαμπικαρεις γιατι ουτε πορνη επι πληρωμη μπορεις να κανονισεις!

      Διαγραφή
  7. είστε ανίδεοι και χωρις σαφείς αποδείξεις!!! το μηδαμινό κόστος των 200ε -300ε αντιστοιχει στο να βγεί έξω το σκυλί υγιές και με ταυτότητα, τσιπάκι, εμβόλια, τεστ για τις αρρωστιες και στειρωση!!! και λίγα ειναι!!!! αυτα τα έξοδα τα πληρώνουν οι εθελοντές φιλόζωοι απο την ΤΣΕΠΗ τους και επιστρεφονται απο τα φιλοζωικά σωματεία ΕΦΟΣΟΝ πρωτα ελεγχθει το σπιτι και που πάει μέσω ενος καλά οργανωμένου δικτύου ..και παντα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία του ζώου καθώς και επισκέψεις απο ελλάδα κτλ με φωτο..όλα είναι αληθινά και πραγματικά...ντροπή σας να κατηγορείται το μεγάλο εργο που πορσφέρουν οι φιλόζωοι..οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ...βγείτε έξω και μαζέψτε και σείς κανενα αδεσποτάκι να το ΣΩΣΕΤΕ και μετά μιλήστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ , κουκουλοφόρε, ή κτηξνίατρος εμπλεκόμενος είσαι, ή PET-SHOP έχεις! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΌΔΩΝ..
      Μάλιστα θα κάνουμε και αγιογραφία στους φιλόζωους... Αν δε τάχα γνοιάζεσαι κύριε Άνώνυμε και βαθέως τσιρλιάρη, για τη φιλοζωϊα στην Ελλάδα γιατί δεν βγαίνεις με συγκεκριμένα στοιχεία να την υπερασπιστείς... χωρίς να παραβλέψεις να απαντήσεις φυσικά στο καίριο ερώτημα: Υπάρχει παρεμπόριο στα τετράποδα κι αν ναι οι φιλοζωϊκοί σύλλογοι γιατί κάνουν επί δεκαετίες την πάπια..σαν να μη συμβαίνει τίποτε; Βούλωστο ρε μπαγασάκο...κουκουλοφόρε.. ! θα τα απολαυσεισ ολα εδώ... περιμενε!

      Διαγραφή
    2. και δε μας λες? καθε φορα που σχολιαζεις τα...σχολια εδω πρεπει να αλλαζεις ψευδωνυμο? αφου εισαι ο ιδιος λαλακης ρε βλαμμενο!

      Διαγραφή
  8. ο καθενας γραφει οτι γουσταρει τελικα και μια ζωη ψεμματα......... ωραια γευση η καραμελα....ελεος! οτι σας δινουν το καταπινετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φασιστακια με αθλιο υβρεολόγιο ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ ανώνυμε, και βέβαια υπάρχουν σωματεία που σε συνεργασία με σωματεία του εξωτερικού, κάνουν θαυμάσια δουλειά. Αυτά τα σωματεία είναι σοβαρά, τόσο εδώ, όσο και έξω. Η σοβαρότητα ενος σωματείου απο το εξωτερικό φαίνεται απο το........... συμβάλει στα έξοδα, κάνει ενημερώσεις; τειρώσεις;βοηθά στο να βελτιωθεί η κατάσταση των αδέσποτων στην περιοχή, ενημερώνει για την τύχη των ζώων που πέρνει; κ.λ.π. Υπάρχουν και σωματεία, που πέρνουν μόνο σκυλιά, και τα βρίσκουν δήθεν σπίτια. Δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση των αδέσποτων της περιοχής, η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να τα πέρνουν στη Γερμανία. Στο χώρο της φιλοζωήας, υπάρχουν περιθώρια να κάνεις καλό, αλλά και κακό. (κακό στα ζώα, αν πρόκειται για ζωοεμπόρειο) Η αλήθεια είναι στη μεση. δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τον κάθε ξένο, που έρχεται στη χώρα μας, και προσφέρει τροφή στα αδέσποτα. δεν είναι όλοι φιλόζωοι, και δεν είναι όλοι ζωοέμποροι !! Αυτό πρέπει να καταλάβουμε εδώ στην Ελλάδα. Εύχομαι να προχωρίσει η έρευνα σας, και να ξεσκεπάσετε αυτούς που εμπορεύονται τα ζώα ! Θα ήταν ένας δημοσιογραφικός άθλος, πραγματικά. Κατα τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο, χωρίς τα αυστηρά μέτρα της πολιτείας. Αρκεί να πάτε στα αεροδρόμεια, να δείτε πόσα κλουβιά βγαίνουν απο την Ελλάδα, αν ξέρουμε πως πάνε σε καλά χέρια, καλώς, δεν πάνε όμως πάντα σε καλά χέρια !! το Σάββατο βρέθηκα στο αεροδρόμειο της Θεσσαλονίκης, πήγα να πάρω την κόρη μου, που ερχόταν απο το εξωτερικό. Κλουβιά πάλι με σκυλιά, θα έφευγαν για το Düsseldorf, Frankfurt, München. Πώτησα αν υπάρχει συνοδός, και μου έδειξαν έναν κύριο, που κρατούσε πάνω απο 10 βιβλιάρια στο χέρι. Πήγα και ήθελα να πιάσω κουβέντα μαζί του !! Με κοίταξε με βλέμα, που δεν ήθελε καν τη συντροφιά μου !! Με πλησιάζει μια κυρία, Ελληνίδα, η οποία δεν ήταν κοντά του, μάλλον τον παρακολουθούσε απο μακρυά, και μου λέει............. Είναι κουφός, δεν ακούει !! Επειδή γνωρίζω τη γλώσσα των κουφόλαλων, αρχίζω να του κάνω ερωτήσεις !!! Η Ελληνίδα, έγινε έξω φρενών !!! Τι θέλεις κυρία μου, άντε φύγε απο εδώ, στα καλά καθούμενα, ρωτάς, πια είσαι εσύ , έρευνα κάνεις ; Παιδιά, η φιλοζωήα, έχει πολλά πρόσωπα, καλά και κακά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ενημερώσω όμως έτσι απλά κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να μην χαρακτηρίζετε καν ως φιλόζωους αυτούς που εμπορεύονται τα ζώα..Απο την άλλη ,να ξέρετε οτι υπάρχουν φιλόζωοι που δινουν πραγματικά, ζώα για υιοθεσία στο εξωτερικό(Αγγλία Γερμανία και αλλου) αλλα χωρις αμοιβη ,με συμβολαιο υιοθεσιας και σε περιπτωση που τελικα ο ''κηδεμόνας'' του ζώου φανεί ανίκανος ή παρουσιάσει οποιοδήποτε αλλεργικό ή οικονομικο προβλημα επικοινωνει με τους πραγματικα φιλοζωους απο τους οποιους πηρε το ζωο οι οποιοι αναλμβανουν την επιστροφη του ζωου στην Ελλαδα ...Αυτους τους ανθρώπους τους ονομάζω Αγίους,καθώς ασχολούμαι με τα αδέσποτα απο τα παιδικά μου χρόνια..Οπότε επαναλαμβάνω ας μην τους παίρνει όλους η μπάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή