Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Την αποκάλυψη κάνει το περιοδικό Globe. Σύμφωνα με αυτό, η Χίλαρι Κλίντον θα δει τα όνειρά της να είναι υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ να καταστρέφονται, αφού υπάρχει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να ερωτοτροπεί με μια άλλη γυναίκα!
Το βίντεο, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεσή της η Globe, τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του '90 και, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, τραβήχτηκε σε μια πισίνα.


Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες που θέλουν την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και πρώην υπουργό Εξωτερικών να είναι ομοφυλόφιλη δεν ακούγονται για πρώτη φορά.


Πολλοί λένε ότι έχει μακροχρόνιασχέση με τη γραμματέα της και μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού είχε γραφτεί ότι το 2014 η Κλίντον θα ανακοίνωνε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Ε ΚΑΙ? Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Κ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΧΙΛΑΡΗ.. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ.. Η ΧΙΛΑΡΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή