Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ...ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ... Ο ΠΥΡΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!

...ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .. ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ... 
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ! ΕΙΝΑΙ ...ΑΚΡΟΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ... ΠΡΟΗΓΗΘΕΝ 
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ!

Η λαϊκή και η διεθνής κατακραυγή υποχρέωσε τον κ.
 Σαμαρά σε αναδίπλωση - Δεν υπάρχει σταθερότητα 
με την κοινωνία απέναντι - Κεδίκογλου: Οι συκοφαντίες 
στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στην κυβέρνηση ότι ήταν αυτή που «με την πολιτική της ακραίας βαρβαρότητας των μνημονίων και με την ανοχή στις ακραίες βαρβαρότητες της συμμορίας, έριξαν το κατάλληλο λίπασμα για να θεριέψει το κακό και να διεισδύσει στο κράτος» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής.


Μιλώντας στο φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος απέδωσε στη διεθνή και λαϊκή κατακραυγή την στροφή 180 μοιρών για «εκείνους που έβλεπαν το δέντρο της ταξικής και πολιτικής ιδιοτέλειας και δεν έβλεπαν το δάσος του εγκλήματος.Και να είστε σίγουροι, δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του. Αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση. Αναγκάστηκαν να κινήσουν τις διαδικασίες εξάρθρωσης των νεοναζί. Και αυτό όχι μόνο δε μας προβληματίζει αλλά το χαιρετίζουμε».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «μέχρι χθες έκανε πως δεν καταλαβαίνει και έψαχνε στους νεοναζί για μελλοντικές συνεργασίες» και ότι αναγκάστηκε να κάνει «όσα αυτονόητα τόσο καιρό δεν είχε τη πολιτική βούληση να πράξει».

Αναφερόμενος τέλος στη δήλωση του κ. Σαμαρά για «δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές», ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «δεν υπάρχει σταθερότητα με την κοινωνία απέναντι», ούτε δικαιοσύνη «με τη μεγάλη πλειοψηφία των νέων και του λαού σε καθεστώς ανυπόφορης αδικίας»

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε: «Το σημερινό απαράδεκτα διχαστικό παραλήρημα του κ. Τσίπρα αποδεικνύει ότι οι συκοφαντίες, οι πολιτικές αθλιότητες και οι ακρότητες βρίσκονται στο DNA της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία περίοδο που απαιτείται υψηλό αίσθημα ευθύνης, το μονότονα επαναλαμβανόμενο αίτημα για άμεσες εκλογές επιβεβαιώνει ότι μοναδικός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρόκληση πολιτικής ανωμαλίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι τη διενέργεια πρόωρων εκλογών σήμερα επιθυμούν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου