Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΑΝΙΟ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΆΡΙΚΑ:


kontra-kranidiwth-kasidiarh-gia-th-xrysh-aygh

ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ...ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Από τη μια ο γνωστός Κασιδιάρης, κασίδης δηλαδή εν κρανίω και από την άλλη την τσουτσού του κόκκορα.. τον Φαήλο εν κρανίω... που κατέστη και ..περσόνα ...ο ανύπαρκτος δικηγοράκος!
Πρόκειται για ...κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα της νοημοσύνης μας..
Ηλίας Κασιδιάρης και Φαήλος Κρανιδιώτης αντάλλαξαν πυρά για τα περί εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. και τη θεωρία των δύο άκρων στην εκπομπή Κόντρα στο Μνημόνιο στο Kontra Channel.
Για βρώμικο πόλεμο κατά της Χ.Α. έκανε λόγο ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάζοντας το έγκλημα και το δράστη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα  ενώ ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι «όταν καλλιεργείς το φανατισμό είναι λογικό κάποιος να το πιστέψει και να προβεί ακόμα και σε αποτρόπαια πράξη, τονίζοντας ότι η Χ.Α. έχει πολιτική ευθύνη  επειδή καλλιέργησε την ένταση με τη ρητορική της».  
«Δεν έχουμε ούτε στολές, ούτε στρατόπεδα εκπαίδευσης» είπε ο κος Κασιδιάρης, προσθέτοντας  ότι « υπάρχουν ψευδομάρτυρες που πληρώθηκαν για να λένε αυτά που λένε». Παράλληλα, επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι « βρίσκεται σε παροξυσμό, καταστρέφει την ΕΛ.ΑΣ και είναι επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη της χώρας».
Από την πλευρά του ο κος Κρανιδιώτης σημείωσε ότι « δεν υπάρχουν ούτε καλά μαχαίρια, ούτε καλές μολότοφ αλλά  βία που προέρχεται και από την άκρα αριστερά  ενώ και σε θύλακες νόμιμου κόμματος βρίσκει δυστυχώς ένα είδος συμπαράστασης».
Τέλος, σε ερώτηση για το εάν χαρακτηριστούν ορισμένα στελέχη της Χ.Α. ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης ο κος Κασιδιάρης  μίλησε για «δικαστικό έγκλημα» , ενώ διαμήνυσε σε υψηλούς τόνους ότι δεν μπορεί κανείς να του στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα, σημειώνοντας ότι «ακόμα και μέσα από τη φυλακή θα είναι υποψήφιοι βουλευτές και δήμαρχοι τα στελέχη της Χ.Α.».
Αυτός ο τύπος ...ο Φαήλος από που μας προέκυψε; Απλά κάποιοι μαλάκες που παριστάνουν τον δημοσιογράφο... ζητάνε τη καργκιόζα γνώμη του....Πιθανόν να γίνει και βουλευτής, όπως κι ο ανεκδιήγητος Καπερνάρος... από την Καπερναούμ... ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ... τουτέστιν ευφυείς Πανέλληνες... Ψυχραιμία!.... . 

ΠΗΓΗ:  http://newpost.gr/post/276741/kontra-kranidiwth-kasidiarh-gia-th-xrysh-aygh#ixzz2fsKqsNkd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου