Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ...ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΕΨΟΥΜΕ; ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ; ΟΛΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΚΡΟΥΣΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.; ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

25/9/13

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 
ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...!!! 
ΒΙΝΤΕΟ....

Εντός της ημέρας η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε πως θα δημοσιευθούν τα πρώτα στοιχεία του φακέλου με φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό από την δράση των ταγμάτων εφόδου της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ!  Σύμφωνα με ανακοίνωση-προάγγελο των αποκαλύψεων τους, θα παραθέσουν ντοκουμέντα για ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων που συγκρούονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, επιτίθενται με μαχαίρια σε φοιτητές αντιπάλων παρατάξεων και όλα αυτά με τις κομματικές τους σημαίες και σύμβολα.
onned-photo-xrysh-augh
Τάγμα εφόδου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο - Θεσσαλονίκη, 17/11/2009
Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη:
"Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες".ΠΗΓΗ:http://www.stoxos.gr/
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου