Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ; ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ...

Γιάννης Λάτσιος: η αγωγή κατά της Ελένης Μενεγάκη. Στα δικαστήρια
Γιάννης Λάτσιος: η αγωγή κατά της Ελένης Μενεγάκη. Στα δικαστήρια
Ποια είναι η αγωγή που κατέθεσε ο Γιάννης Λάτσιος κατά την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί βρέθηκαν πάλι στα δικαστήρια;


Το γεγονός ότι ο Γιάννης Λάτσιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του Ελένη Μενεγάκη καταδεικνύει πρώτα από όλα το προφανές: ότι η σχέση των δύο πρώην συζύγων απέχει πολύ από την ειδυλλιακή εικόνα που συχνά παρουσιάζεται προς τα έξω. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, αφού οι δυο τους καταφεύγουν στα δικαστήρια για να επιλύσουν τις όποιες αναφορές τους.
Είναι προφανές ότι για όποιον λόγο και αν έγινε η συγκεκριμένη αγωγή, αυτό δείχνει ότι οι δύο πρώην σύζυγοι Λάτσιου και Μενεγάκη δεν μπορούν (η κάποιος από τους δύο δεν θέλει) να καθίσουν κάτω και να επιλύσουν τις όποιος διαφορές τους εξωδικαστικά.
Σε περιπτώσεις σαν αυτές ο γάμος μπορεί να λυθεί και μετά από τέσσερα χρόνια, όταν πλέον ό ένας από τους δύο συζύγους θα κάνει τη σχετική αίτηση με το επιχείρημα ότι το ζευγάρι έχει πάψει εδώ και καιρό να ζει μαζί.
Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό οι διαφορές τους εστιάζονται στα οικονομικά. Πολλοί ήταν άλλωστε αυτοί που έλεγαν ότι θα δυσκολεύονταν στην «μοιρασιά». Πάντως σε κάθε περίπτωση η υπαρξη και αυτής της αγωγής καταρρίπτει τον μύθο της πολύ καλής σχέσης και συνεννόησης» που υποτίθεται ότι έχει το ζευγάρι.
Διαβάστε γιατί ήταν αντιμέτωποι στα δικαστήρια η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/09/gannis-latsios-eleni-menegaki/#ixzz2fudL4vY0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου