Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ...  ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΜΠΕΝΥ- ΔΗΛΑΔΗ  "ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΙΝΙ"! ( Έχουν χιούμορ οι Ελληνοαμερικανοί)

Δείτε πως σχολιάζουν τις ατέρμονες κι ανεκδιήγητες επισκέψεις των Ελληνων πολιτικών τα Ομογενειακά μπλογκς και το αχτύπητο ΚΑΛΑΜΙ.ΝΕΤ
'Αφωνη η Ομογένεια ΗΠΑ, αναρωτιέται αν η Ελλάδα κυβερνάται από ''φευγάτους''Ε. Βενιζέλος: «Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!
Αυτήν την απίστευτη ''διαπίστωση'' έκανε 24 Σεπτεμβρίου '13, μιλώντας στο γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης
''Tετραμερής'' και λύση με νέο ''σχέδιο ''Ανάν'' γιά Κύπρο, έξω από τον ΟΗΕ
Η Ομογένεια κατάλαβε δύο πράγματα: Ο αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. Ελλάδας παραμένει ο γνωστός ''Μπενίτο ΜΠΟΥΡΔΟλίνι'' και ο πρόεδρος της Κύπρου είναι... ''γερό ποτήρι''. Τα υπόλοιπα είναι αρμοδιότητας ''ημέτερων παπαγάλων'' που προβάλουν τους... ''ηγέτες της πλάκας''
Χρήμα υπάρχει (''πληρώστε κορόϊδα'', συνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες, μισθωτοί κ.ά.)''Συνωστισμός'' Ελλήνων πολιτικών στις ΗΠΑ (μέσα σε 2 εβδομάδες)
Βενιζέλος, Κούρκουλας (ΟΗΕ)... Για δύο εβδομάδες Π. Παναγιωτόπουλος (τουρισμό Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον)... Πρωθυπουργός (πάλι Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον), με Μηταράκη, 'Ολγα και άλλους... Και μετά, ο τακτικός επισκέπτης, Δ. Αβραμόπουλος (Βοστώνη, Νέα Υόρκη).
(Οι Ομογενείς που τα ζουν όλα αυτά, βλέπουν, ακούνε και αισθανόμενοι ΑΗΔΙΑ, ''σιχτιρίζουν άσχημα'', σκεπτόμενοι ότι, στην Ελλάδα παιδιά ΔΕΝ έχουν να φάνε και ηλικιωμένοι αναζητούν τρόφιμα στα σκουπίδια)


Ο ΠΑΝ ΠΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!...
'Εντονες φήμες ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του σκηνοθέτη-μαντινάδα ''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'': Μην ψάχνετε τον υπουργό Πολιτισμού, τον Πάνο, στην Αθήνα. ''Eξάγει πολιτισμό'' στις ΗΠΑ γιά (συνολικά) δύο εβδομάδεςΓιά να αποδείξει στην πράξη ότι λεφτά πάντα υπάρχουν γιά τον διαχρονικό... ''τουρισμό πολιτικών'' και ειδικά τώρα, χάρη στο ''success story'' της συγκυβέρνησης ΣαμαροΜπένυΔων.
Επίσημα, ο υπουργός, ήρθε 9 ημέρες ενωρίτερα γιά τα εγκαίνια έκθεσης στην Ουάσιγκτον, αλλά θα κινείται μεταξύ Ουάσιγκτον και Νέας Υόρκης, ας είναι καλά τα ''κορόϊδα'' 'Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες. O υπουργός θα ''ενσωματωθεί'' στην πρωθυπουργική αποστολή από 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Η έκθεση «Ουρανός και Γη. Η τέχνη του Βυζαντίου από ελληνικές συλλογές», διοργανώνεται από το υπουργείο Πολιτισμού - Αθλητισμού και το Μουσείο Μπενάκη στις ΗΠΑ. Στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσινγκτον, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια 2 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ίσαμε 2 Μαρτίου 2014.

'Οταν πολιτικοί-υπουργοί ψάχνουν... λόγους γιά να δικαιολογήσουν τον τουρισμό τους
Aφού τον... ''ξετρυπώσαμε'' και του χαλάσαμε τις... ''διακοπές'' στην Ουάσιγκτον, ο Πανούλης μας πληροφορεί ότι στην διάρκεια της ''υψηλής υπουργικής αποστολής'' στις ΗΠΑ, ''θα παραλάβει -27 Σεπ.'13- από τον Γενικό Πρόξενο στη Νέα Υόρκη κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, κατά την διάρκεια μικρής τελετής στην Προξενική κατοικία, ειδώλιο νεολιθικής εποχής που παραδόθηκε στην ελληνική πολιτεία από Αμερικανό συλλέκτη''.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ...ΣΤΟ ΓΑΖΙ...ΡΕ 

Υστερόγραφο: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο υπουργός έχει κλείσει ήδη ραντεβού σε ακριβό, φημισμένο κομμωτήριο στο Μανχάτταν, γιά να επιλέξει την νέα βαφή μαλλιών. Και αυτό θα γίνει, επειδή ο μικροσκηνοθέτης με την μαντινάδα στον πρωθυπουργό, του ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στην νέα του ταινία ''ο Θεός αγαπάει το χαϊβάνι''. Μετά την μεσολάβηση του Πάνου, εξαιτίας της ''μαντινάδας-γλύψιμο'' στον Καλαματιανό, λέγεται ότι ο σκηνοθέτης, πήρε επιχορήγηση για την ταινία του ''ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι''.
Η EIΔΗΣΗ: O πρωθυπουργός A. Σαμαράς, αναμένεται να εξαγγείλει σε λίγες ημέρες, από την Νέα Υόρκη, κάτι πολύ μεγάλο. Θα είναι ένα γεγονός ιστορικής αξίας και σημασίας γιά την Ελλάδα.
Ομογενείς εστιάτορες καταδικάστηκαν γιά φοροδιαφυγή στη Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου