Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΤΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ .. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΡΡΊΠΤΟΝΤΑΙ... ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΜΩ ΑΥΤΟΑΠΟΡΙΠΤΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΆ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΑ PRIDE κι άλλες μαλακίες, με τις οποίες θέλουν να επιβάλλουν , καπελώσουν τη κοινωνία το κουσούρι τους . ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ -ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ καραγηκιόζη ΒΑΛΙΑΝΆΤΟ!

KAI O ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΙΝΤΙΔΩΝ ...MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΑΓΙΕ!

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

 "ΜΕΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗN ΧΡΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ"
Κατακριτέες και καταδικαστέες εφευρέσεις, χαρακτήρισε τη συμβίωση μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τασσόμενος κατά κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας. 
Από την Εσθονία όπου βρέθηκε ο κ. Βαρθολομαίος είπε πως για την Εκκλησία «…είναι άγνωστοι και κατακριτέαι συζυγίαι μετ’ ατόμων του ιδίου φύλου, καταδικάζονται δε αι σύγχρονοι εφευρέσεις των λεγομένων «συμφώνων συμβιώσεως», τα οποία είναι απόρροια αμαρτίας και ουχί κατά νόμον χαράς, ενεργειών κατά τας οποίας αι θήλειαι «μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν, ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες» 

Χρησιμοποιώντας την παραπάνω φράση από την Προς Ρωμαίους Επιστολή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ούτε λίγο ούτε πολύ «αφορίζει» κάθε σχέση μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου κάνοντας λόγο για αμαρτία και πλάνη που έρχονται ενάντια στη φύση. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνει μια τόσο σαφή και απόλυτη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα καλώντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς την Κυβέρνηση της Εσθονίας να μην προχωρήσει σε νομιμοποίηση της συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

dogma.gr 

Η ΚΑΡΓΙΟΛΕΪΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡ..ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΛΙ ΞΕΡΑΣΕ... ΤΟΝ ΑΠΑΤΟ ΤΗΣ: 

Ζητάει η πουτανίτσα... να καταργηθεί από τα σχολειά μας ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι αντί αυτών να διδάσκεται την θλιβερή ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!
Μετά τον συνωστισμό στην τραγωδία της Σμύρνης... η καριόλα ξαναδίνει το ψυχικό της στίγμα... Ο Αρχίδης αρχηγός της ο Κωλοτίποτας ..ρε πως τον λένε αυτόν τον τύπο , α, ναι Κουβέλη... την περιθάλπει .. ΄Οχι δεν θα πο΄λυμε τίποτε για την πουτανίτσα αυτή από το πουθενά... Απλά το καργιολέϊσιον αυτό... είναι φόλα- πράκτωρ ξένων συμφερόντων ...
ΚΑΙ ΣΘΓΟΥΡΑ ... ΦΑΤΜΕ, ΤΟΥΡΚΑΛΑ... Δεν ξέρουμε με πόσα ταϊζεται η πουτανέσκα .. από την ΑΓΚΥΡΑ! Αυτά και πολλά είναι για το γύναιο αυτό ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!   

1 σχόλιο:

  1. Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ.. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.. ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΣΑ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ??? Η ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ? ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή