Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ... ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!- ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!-ΒΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ Χ.Α. ΈΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΊΕΣ ΚΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΑΝΤΉΣΕΙΣ... ΣΤΑ ΦΑΥΛΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΘΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Περιμενουμε!

Συνελήφθη ο Ν.Μιχαλολιάκος - Ακολουθούν κι άλλοι...


7)

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.

09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.

09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε η σύλληψη του Κασιδιάρη... ΄Οπερ σημαινει ότι η ηγεσία της Χ.Α. είναι ...ακέφαλη! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ της ψευδοδημοκρατίας μας!.. Αυτής που  κοντρολάρει με τον ένα ή άλλο τρόπο του ΄Ελληνες από το 1951!  
Και για να μην χάσουμε επεισόδια... θυμίζουμε ότι οι βάνδαλοι κουκουλοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ... παραμένουν στο απυρόβλητο... αν και επι 15/ετία καταστρέφουν τα ιστορικά εμπορειά κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων! οι πουστηδεσ του συριζα δεν ειναι εγκληματιεσ κατά τον αρχιμαλάκα ΣΑΜΑΡΑ στην παράταξη του οποίου ουκ ολίγες φαυλότητες έχει στις πλάτες του από εποχής του αδόξουν Κων. Καραμανλή του και απικαλούμενο  και Εθνάρχη... ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου