Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ..." ΚΑΛΑΜΙ"...

...το αιμα νερο δεν γινεται...
''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης: «Ναι, η ''Χρυσή Αυγή'' στην Ελλάδα έχει επαφή με άνθρωπο του πρωθυπουργού, στο Μαξίμου»Οι ισχυρές-αδελφικές σχέσεις ''Νέας Δημοκρατίας'' και ''Χρυσής Αυγής'' στις ΗΠΑ

Tην παραπάνω φωτογραφία είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το ''Κ'' πριν ένα χρόνο, στα μέσα Σεπτεμβρίου 2012. Είναι ''Χρυσαυγίτες'' ΜΕΣΑ στο κτίριο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. Η Ομοσπονδία, προσπάθησε τότε με άρες μάρες ανακοίνωση, να ''μπαλώσει'' τα ''αμπάλωτα''.
- Μεγαλο-στέλεχος της (πεθαμένης) Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ''Νέας Δημοκρατίας'', στις ανατολικές ΗΠΑ, είναι ένας πρώην ΕΣΑτζης, που ''υπερηφανεύεται'' γιά τα ''βασανιστήρια που έκανε σε αριστερούς επί Ιωαννίδη'' και το ''ξύλο που τους έδινε''. Διατηρεί ''άριστες σχέσεις'' με τους ''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης. Ο ''παράγοντας'' αυτός της Ομογένειας, δηλώνει ''σαμαρικός'' και φρόντισε να είναι δίπλα στον πρωθυπουργό, στο πρώτο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αρχές Αυγούστου. Στη Νομαρχιακή πρόεδρος είναι φίλος γιά πολλά χρόνια και $υποστηρικτής$ του πρωθυπουργού.
(Δεν γνωρίζουμε αν το μεγαλο-στέλεχος της ''Νέας Δημοκρατίας'' στις ανατολικές ΗΠΑ και πρώην ΕΣΑτζης, θα είναι παρών και στο ιδιωτικό δείπνο που παραθέτει στο Μανχάτταν, Σάββατο βράδυ 28 Σεπτεμβρίου, στον πρωθυπουργό, ο φίλος του και υποστηρικτής σημερινός πρόεδρος της Νομαρχιακής Ν.Δ.)
- Ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ 
ήταν αυτός που έμπασε τους ''Χρυσαυγίτες'' στην ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης και τους είχε ως μέλη στις Τοπικές Οργανώσεις του.
- Η πλειοψηφία των ''Χρυσαυγιτών'' Νέας Υόρκης ήταν μέλη Τοπικών Οργανώσεων
 ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου