Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

TI EΠΑΘΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΕΦΑΧΝΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΏΝ..ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 ΕΥΡΩ…

Δείτε την πανέμορφη ιστορία και  θα αντιληφθείτε τα απέραντα  ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ…Η εικόνα ντροπής, … σύγχρονοι έλληνες να έχουν καταντήσει να αναζητούν στα σκουίδια την τροφή τους, εξ΄ αιτίας της εγκληματικής αφροσύνης των Ελλήνων πολιτικών εν συνόλω, και της επέλασης των αρπακτικών της Τρόϊκας , μας είναι γνωστή από πολλού.


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

 Ο γνωστός κινηματογραφιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ συνεργάτης πολλών καναλιών –τους προμηθεύει πολύ κινηματογραφικό υλικό- έζησε σήμερα στις 9 το πρωϊ ένα απίστευτο περιστατικό υπέροχης ανθρωπιάς.
Πήγαινε στο γνωστό στούντιό του CARTOONIST, επί της Κατεχάκη και θέλησε να ξεφορτωθεί μια τσάντα με σκουπίδια σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων που κρατούσε στα χέρια του..στό ίδιο χέρι κρατούσε και τα κλειδιά της επιχείρησής του… Με το πέταμα της τσάντας του ξέφυγαν και τα κλειδιά… Άλλα κλειδιά για να ανοίξει τα γραφεία του , δεν είχε.. Κι οπότε τι να κάνει ο άνθρωπος βάλθηκε να ψάχνει μέσα στον κάδο…
Έβγαζε τις σακούλες,μία μία, αλλά τα ρημάδια τα κλειδιά είχαν πάει στον πάτο του κάδου..
Εκείνη τι στιγμή σταματάει δίπλα στο κάδο ένα αυτοκίνητο από το οποίο βγαίνει ο 25άρης περίπου οδηγός του και πλησιάζει τον Χρήστο Παντελίδη και του λέει:
--Μήν ψάχνετε κύριε… Πάρτε αυτά τα 10 ευρώ κι έχει ο Θεός!

Κόκκαλο ο Παντελίδης .Άλαλος.Μόλις συνήλθε από την έκπληξη ψέλλισε..
--Φίλε μου δεν καταλάβατε… Δεν ψάχνω για τροφή…τα κλειδιά μου ψάχνω!
Τώρα ήταν η σειρά του ευγενούς νέου να αποσβολωθεί!
--Φίλε μου σ΄ευχαριστώ και τιμώ απέραντα τη χειρονομία σου… Μωρέ υπάρχει ελπίδα μέ νέους σαν εσένα .Δεν θα χαθούμε! Αλλά μια και είσαι τόσο όμορφος κάνε μου μια χάρη ..Θα βουτήξω στον κάδο, αλλά για να μη φουντάρω τελείως …κράτα μου τα πόδια.
Έτσι κι έγινε. Τα κλειδιά βρέθηκαν…
--Σ΄ευχαριστώ φίλε, και να παραμείνεις έτσι ωραίος, αλλά πώς σε λένε;
--Αφήστε το , δεν χρειάζεται ..…
Αγκαλιάστηκαν. Κι ο νέος ‘έφυγε πατώντας γκάζι…έγινε άφαντος στην κατηφόρα της Κατεχάκη…
Ο Χρήστος Παντελίδης βαθειά συγκινημένος δεν μπορεί ακόμη να συγκρατήσει τους λυγμούς για την ομορφιά που του έλαχε πρωϊ-πρωϊ
Μουρμουρίζει : Με τέτοια αποθέματα ανθρωπιάς που έχουν οι νέοι μας, εγώ πλέον δεν ανησυχώ … Ναι, κλαίω από χαρά για την ομορφιά των νέων μας!

1 σχόλιο: