Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...  

ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ 
ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ 
ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

Με την επίσημη έπαρση της ιστορικής σημαίας της Κομοτηνής, 
την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο
μνημείο Ηρώων κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 95η 
επέτειο ενσωμάτωσης της Θράκης στην Ελλάδα...

Διαβάστε περισσότερα »

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣ!

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΑΛΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ !


 


Τη στιγμή που ο τόπος μας διέρχεται μακροχρόνια και πολύπλευρη κρίση και η υπεύθυνη Κυβέρνηση δίνει τη μάχη για το αύριο της χώρας, δυστυχώς συνέβησαν κατά τις τελευταίες ημέρες ανησυχητικά γεγονότα, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν ήταν δυνατό να μην απασχολήσουν τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο κατά τις πρόσφατες συνεδρίες του μηνός Μαΐου ε.ε.

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ. Ρεαλιστική η σκέψη του, αλλά τώρα που τα βρήκαμε από παλιά, τι θέλουμε και τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν στη μέση εμπλέκονται οι ΑΘΕΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ... Θα τους περάσει, ανώριμοι είναι , αν ΄'οχι και μπασταρδάκια ...δήθεν ΄Ελληνες!


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ τον κ.ΑΝΘΙΜΟ:  Τι χρείαν έχει και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί, ώστε να συνεχίζει να προβάλει από την ιστοσελίδα της Μητρόπολης  την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; Είναι πράκτωρ των Εβραίων και του Σιωνισμού; Και επειδή αυτή η φτιαχτή ιστορία των Εβραίων γέμει ιστορικών ανακριβιών, κάθε άλλο παιδευτική  είναι... 
Άμα πια Δέσποτα, κόψε τις αποκοτιές!
Αν όμως τόσον φλέγεσαι από άφθονον διούρηση θαυμασμού για το Ισραήλ, πού ούτε οι Ισραηλινοί την ξέρουν, -και διότι δεν έχουν ιστορία..., πέταξε από τη ρουμπρίκα σου εκείνο το ΙΣΡΑΗΛ και βάλε το: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ώστε οι πιστοί σου να μην βγάζουν φουσκάλες!
___________________________
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος για το θέμα των λειψάνων.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών Alpha 989 και τον δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο παραχώρησε ο Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμος, με αφορμή την συζήτηση που βρίσκεται στην επικαιρότητα για το θέμα της έλευσης των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στη πατρίδα μας. Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τα λείψανα των Αγίων στην ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των πιστών, ενώ σχολιάζοντας την θέση των πολιτικών υπογράμμισε: «δεν τους αδικώ τους πολιτικούς που δεν το καταλαβαίνουν, αλλά τους αδικώ όταν μιλούν έτσι βλάσφημα και προσβάλουν την πίστη μας . Αυτό που εμείς πιστεύουμε και εκείνοι δικαιούνται να μην το καταλάβουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου