Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ... ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ!  

Κυκλοφορεί όσο κι αν φαίνεται απίθανο. αλλά όχι και τόσο. Διότι οι αριστεροί-κομμουνιστές ουδέποτε απεκόπησαν, αποτίναξαν το όραμα του Σοβιετικού καθεστώτος, αν και πεθαμένου από πολλού.
Μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται η κυβέρνηση Τσίπρα έναντι των εκβιασμών των χθονίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ... έχει ένα τελευταίο χαρτί ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ στα κελεύσματα της δυτικής συμμορίας που επιβουλευεται παντιοτρόπως την Ελλάδα. Η εντιμότητα του καθαρού Τσίπρα δεν φέρνει επιθυμητούς καρπούς, οι δε συνεχιζόμενοι "διάλογοι" αποδεικνύονται καταγέλαστη φάρσα...Σύμφωνα με το απίστευτο σενάριο που κουβεντιάζεται όμως από θερμοκέφαλους του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στα αδιέξοδα που ορθώνουν  εγκληματικά οι επαγγελματίες δολοφόνοι υπάρχουν οι εξής λύσεις-όπως λένε οι πληροφορίες:

 


1) Ανακήρυξη της Ελλάδας  σε έκτακτη ανάγκη
2) Επιβουλή της δικτατορίας του Προλεταριάτου... κατά τα πρότυπα των ΣΟΒΙΕΤ
Τώρα πως θα επιβληθεί ένα τέτοιο πράμα το ξέρουν οι θερμοκέφαλοι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ
3) Δεν θα διαταραχθούν πολλά από τα όσα ισχύουν στη δημοκρατία μας σήμερα, αλλά θα ληφθούν σκληρά μέτρα έναντι των κατεχόντων που λιμαίνονται τη χώρα και των ξένων "τσακαλιών" που μας στοχεύουν προκειμένου ισοπεδώσουν οικονομικά την Ελλάδα κι εξαερώσουν το λαό της.

Η εισήγηση, όσο περίεργη κι αν φαίνεται έχει τη λογική της. Είναι το τελευταίο χαρτί του ΤΣΙΠΡΑ μπροστά στις οφθαλμοφανείς προστυχιές των ...συμμάχων μας.
Μας επισημάνθηκε: "Σε καμιά περίπτωση η αριστερή Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το τιμόνι. ..που της έλαχε ιστορικά για πρώτη φορά. Τα περί δημοψηφισμάτων και νέων εκλογών, ξεχάστε τα... Είναι κουβέντα...να γίνεται...Την ευκαιρία που έχουν οι αριστεροί αυτή τη στιγμή δεν θα την αφήσουν!...βορρά στους λύκους της Ευρώπης".
Για να δούμε... Εμείς το προσημειώνουμε πάντως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου