Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Με αφορμή τον διορισμό της γραίας Αλεξίου σε δημόσιο κομβικό πόστο! Ως πότε πια θα ταϊζουμε αυτή τη μαδαμ;

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ
Η συνταξιούχος γραία μάνα της Ζωής, ΑΛΕΞΙΟΥ, πρόεδρος του ΕΣΡ…ναι αυτή που λάμβανε-κατά.. λάθος- επίδομα, έστω κι αν το παιδί της είχε γίνει 35 χρονών! Μέγα καλαμπούριον... Το σαϊνι της δημοσιογραφίας Αλεξίου δεν είχε αντιλήφθη το.. λάθος... επί 3 δεκαετίες!!! 

H Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος στο ΕΣΡ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α

Συμβουλή προς άπαντες: Παραμύθιον προς ηλιθίους είναι τα περί αξιοκρατίας εκπεμπόμενα χρονίως κι ασυστόλως από κάθε κατεργάρη.Η προσωπική σου αξιοσύνη δεν θα τσουλήσει αν δεν έχεις κομματική ταυτότητα.Να είσαι ενταγμένος σε κομματικό μαντρί. Αν επιμένεις στις αξιοσύνες και αξίες σου, είσαι χαμένος-κομμένος από χέρι!

Νυν υπέρ πάντων… “τα δικά μας παιδιά”!
΄Οσοι καταφέρουν να κρατάνε κομματικές σημαιούλες, να κολλάνε αφίσες και να μοιράζουν φυλλάδια … αυτοί έχουν ελπίδες να στεριώσουν και να γίνουν ακόμη και υπουργοί…
Μην περιμένετε να προέλθει κάποιο φως με τον ΣΥΡΙΖΑ…Μην έχετε αυταπάτες, συλλογάνται κι αυτοί παλαιοκομματικά και πελατειακά!

Η είδηση είναι χαρακτηριστική. Η Αλεξίου θα είναι, λέει η είδηση η Νέα πρόεδρος του ΡΣΤ… 

Μια απλή και μικρή το δέμας δικαστηριακός συνταξιούχος,  συντάκτης… ήταν, αλλά εγκαίρως κατάλαβε την έννοια της αξιοκρατίας .. και με τα κομματικά κονέξια της πέτυχε και τον ευγενή πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο να ενθυλακώσει ως σύζυγο και να παράξουν την ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, την οποίαν και θα  φορτωνόμαστε με τα νευροφυτικά της για τον επόμενο μισόν αιώνα!

ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ! Δεν θλιβόμαστε. Χαιρόμαστε αυτά τα σαϊνια, αυτούς τους φελλούς που επιπλέουν αξιοκρατικά.. στη δημόσια σκηνή μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΙΑ ΜΑΝΔΑΜ ΟΥΡΣΑΛΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΔΙΨΟ ..κι ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!

Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!

H Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος στο ΕΣΡ Η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, θ΄αναλάβει πρόεδρος του Συμβουλίου, με αναπληρωτή της την Πέρσα Λαμπροπούλου, ειδικό επιστήμονα-νομικό.

Η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και είναι μητέρα της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου