Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Πανευρωπαϊκό κάλεσμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης» 

Μετά από τέσσερις μήνες εξαντλητικών διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση έφτασε σε μια καθοριστική στιγμή για το μέλλον της, για το μέλλον των λαών της και της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για διαπραγμάτευση προς όφελος των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

 
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, απέστειλε επιστολή προς τα ευρωπαϊκά κόμματα της αριστεράς αλλά και κόμματα, συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα του ευρύτερου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου στην Ευρώπη, καλώντας για στήριξη και ενέργειες συμπαράστασης και αλληλεγγύης στη σκληρή διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης. 
Η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται κοπιαστικά για τη σύναψη μιας προωθητικής και αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας, ενόσω εξυπηρετεί όλες τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας χωρίς πρόσβαση σε δανεισμό. Ωστόσο η ενορχηστρωμένη από τους θεσμούς χρηματοπιστωτική ασφυξία έχει φέρει σε οριακό σημείο τα δημόσια οικονομικά, με την προσδοκία να κάμψει τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης. Η πιστωτική ασφυξία δεν θα αφήσουμε να μεταβληθεί σε ασφυξία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, των αξιών της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των ευρωπαϊκών λαών. Τις κόκκινες γραμμές μας, τις χάραξε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 25 Γενάρη. 



ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Ρε μαγκάκια της αριστεράς...Κόψτε αυτό το κάλεσμα, είναι άθλια επινόηση μαλλιοτραβηγμένης γλώσσας. Μας τα έχετε πρήξει από τη μεταπολίτευση και μετά! Τό δόκιμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ δεν σας αρέσει Ρε χαϊβάνια; Κόψτε πια τη γλωσσική σας μούργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου