Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΚΑΛΑ...ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις προταθείσες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνεται επίσης η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τους εργαζόμενους με εισοδήματα πάνω από €30.000 κατ’ έτος.
Bild: Ειδικό τέλος στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας προτείνει η κυβέρνηση

Bild: Ειδικό τέλος στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας προτείνει η


 κυβέρνηση  


Η κυβέρνηση της Ελλάδας προτείνει την επιβολή ενός ειδικού τέλους στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εκταμίευση των χρημάτων που απομένουν στο πλαίσιο της δανειακής της σύμβασης, γράφει στο σημερινό της φύλλο η γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη τη νέα λίστα μεταρρυθμίσεων που υπέβαλε η Αθήνα στο Eurogroup.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις προταθείσες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνεται επίσης η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τους εργαζόμενους με εισοδήματα πάνω από €30.000 κατ’ έτος καθώς και ο φόρος πολυτελείας για αγαθά όπως τα ακριβά αυτοκίνητα, αναφέρει γερμανική εφημερίδα, η οποία ανάρτησε στον ιστότοπό της μέρος του άρθρου το οποίο δημοσιεύεται στο σημερινό της φύλλο.

Ακόμη, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η Αθήνα εισηγείται την επιβολή φόρου στις διαμονές πολυτελείας σε τουριστικά νησιά, καθώς και την τυποποίηση του ΦΠΑ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των προσπαθειών καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, η ελληνική κυβέρνηση προτείνει οι πληρωμές για ποσά που ξεπερνούν τα €70 να γίνονται στο εξής μόνο με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, ώστε να εκδίδονται αποδείξεις για όλες τις συναλλαγές, κατά το δημοσίευμα της Μπιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου