Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Γιατί ακύρωσαν τα ραντεβού του Καμμένου στο Πεντάγωνο οι αμερικανοί
Αρε Καμμένε... Κατακαημένε...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ...είμαστε σε λάκκο λεόντων!

Γιατί ακύρωσαν τα ραντεβού του Καμμένου στο Πεντάγωνο οι αμερικανοί


Σε φάση κρίσης βρίσκονται οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις και αυτό φάνηκε από την αιφνιδιαστική ακύρωση των συναντήσεων που είχε προγραμματιστεί να έχει ο Πάνος Καμμένος στην Ουάσινγκτον.

Ούτε με τον υπουργό Άστον Κάρτερ ,ούτε με τον υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γουόρκ θα έχει συνάντηση στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος. Δεν θα πάει καθόλου στο Πεντάγωνο ,αλλά το Στέητ Ντιπάρτμεντ, όπου θα συναντηθεί με την αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης Βικτόρια Νούλαντ,

EΞΗΓΟΥΜΕ: Τι συνέβη με την επίσκεψη Καμμένου ,διαβάστε το στο Onalert.gr
Γιατί απορρείτε ρε ειδησεογράφοι; 
Η απάντηση είναι μία:Ο Καμμένος δεν είναι αρεστός στο Εβραιοσιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ... Όλα είναι ξεκάθαρα με τη στρατηγική της νέας τάξης Πραγμάτων.
Κι ο χαλβάς ο Καμμένος πήγε και παράγγειλε στους κωλοαμερικάνους τις επισκευές αεροσκαφών μας αντί 500. εκ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ! Τους ταϊζουμε παχυλώς από το 1947 ... αυτούς τους νταβατζήδες της Υφηλίου... τα αφεντικά του ΝΑΤΟ... για να μας πουλάνε τάχα μου ασφάλεια... για να αγοράζουμε μονοπωλειακά τις δολο-φονικές τους παραγωγές -προϊοντα πολεμικών εξοπλισμών. Δυστυχώς οι σατανικοί φίλοι μας...έχουν δρομολογήσει τα πάντα προς αφανισμό μας! Δείτε αυτή τη στιγμή τι γίνεται στην Αλβανία και στα Σκόπια...Θα καταλάβαιτε τι μαγειρεύουν οι άσπονδοι φίλοι μας! 
Αν η Ελλάς δεν καταστεί αυτάρκης και αυτοδύναμη θα είναι παίγνιον, εσαεί, αιωνίως των  Αμερικαοσιωνιστών και Ευρωπαίων ληστάρχων... ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... Αλλά όχι με τέτοιους νάνους πολιτικούς που έχουμε... Αυτοί ξεβρακόνονται -λαδώνονται ακόμη και για ένα μπρίκι της SIEMENS! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου