Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            
ΕΔΩ!                    


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...
ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΗΣ 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ 

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΞΗΡΟ...ΠΟΥ 

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
Υπό βαριά σκιά η επίσκεψη του υπουργού μας επί των Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά στις ΗΠΑ που γίνεται τώρα! (Δείτε πιο κατω το ρεπορταζ)
Είναι η πρώτη ίσως φορά που οι ΗΠΑ έχουν δίκαιο.Αποτελεί όντως προκλητική ενέργεια (μη φιλική τη χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρεσβευτής) η απελευθέρωση του Ξηρού και της δολοφονικής παρέας του που δολοφόνησαν και Αμερικανούς αξιωματούχους. Τα περί "ανθρωπιστικής ενέργειας" είναι παραμύθια της χαλιμάς... Ο Ξηρός δεν έδειξε ανάλογα αισθήματα ούτε και μεταμελήθηκε. Να μη λησμονείτε δε ότι οι τρομοκράτες της 17ης Νοεμβρίου ήταν αριστερίσικη οργάνωση και ομοιδεάτες των σημερινών Κυβερνόντων! Τώρα αν οι ΗΠΑ με τις δηλώσεις του πρέσβεως ...επεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας ξεχάστε τα είναι για αφελείς αριστερόφρονες. Η επέμβαση είναι εύλογη..διότι : "Ρε Ελλάς με ποιον είσαι με τον δολοφόνο των τέκνων μου και θέλεις φιλία μαζί μου;" Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και δεν ξέρουμε πως θα τη σκαπουλάρει η Ελλάς!
Δείτε πως παρουσιάζει το θέμα ο έγκυρο http://www.defencenet.gr/, ..αν και σε πολλά σημεία εθελοτυφλεί σκόπιμα:


"Στα άκρα" οδηγούν τις σχέσεις τους με την Ελλάδα οι ΗΠΑ επειδή η κυβέρνηση περνάει ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στον τυφλό τρομοκράτη και βαριά άρρωστο Σ.Ξηρό να αποφυλακιστεί και να κρατείται σε κατ'οίκον περιορισμό!
 Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαρί Χαρφ, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, έπειτα από την απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος χαρακτήρισε  «μη φιλική πράξη» την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού με συνέντευξη που παραχώρησε!
Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεν επανέλαβε τα όσα ανέφερε ο πρέσβης στην συνέντευξη Τύπου, και τόνισε ότι "Η ανησυχία μας για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη, ακόμη κι αν αυτός είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, είναι πως θα μπορέσει να αναλάβει ξανά τρομοκρατική δράση συνωμοτώντας από το σπίτι του"! Απίστευτο;
Και εν συνεχεία εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντερωτηθείσα με ποιο δικαίωμα τότε οι ΗΠΑαποφυλάκισαν από το Γκουαντάναμο άρρωστους τρομοκράτες για ανθρωπιστικούς λόγους ενώ αυτοί συμμετείχαν στην εξόντωση Αμερικανών πολιτών στην αποφράδα 11η Σεπτεμβρίουαπάντησε, τι; Οτι "Δεν είναι το ίδιο πράγμα καθώς οι ΗΠΑ εξασφαλίζουν ότι δεν θα αναμειχθούν και δεν θα σχεδιάσουν ξανά τρομοκρατικές ενέργειες"!
Δηλαδή οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν καν το δικαίωμα σε ανρθωπισμό σε συμμαχικές δημοκρατίεςκαι αλαζονικά σκεπτόμενες διακηρύσσουν ότι "Μόνο εμείς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα εμπλακούν στο μέλλον σε τρομοκρατικές ενέργειες ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο )σ.σ.: τυφλός) Ξηρός δεν θα αρχίσει πάλι τα τρομοκρατικά κτυπήματα"!
Πώς αντιδρά σε όλα αυτά η κυβέρνηση το θέμα τέθηκε και από τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τ.Κέρρι στον Ελληνα ομόλογό του Ν.Κοτσιά που συναντήθηκαν πριν λίγη ώρα στις ΗΠΑ); Κατ'αρχήν με μία ψύχραιμη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά: "Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο νέος νόμος για τους φυλακισμένους δεν θα αφήσει ελεύθερο κανένα τρομοκράτη, θα είναι μόνο μια αλλαγή του τρόπου κράτησης και κανένας δεν θα ελευθερωθεί".
"Είμαι εδώ" τόνισε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών (ίσως ο κορυφαίος Ελληνας υπουργός Εξωτερικών από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα) "ως φίλος με κάποιον που εργάζεται μαζί μας για την δημοκρατία και την ειρήνη, εναντίον της τρομοκρατίας και ελπίζω η σχέση μας να εμβαθύνει προς την συνεργασία".
Κατά τα λοιπά η υποδοχή στην πρωτοφανή στα διπλωματικά χρονικά πράξη της συνέντευξη του (συμπαθούς...) Αμερικανού πρεσβευτή Ν.Πιρς στην Αθήνα η στάση της κυβέρνησης είναι ιδιαιτέρως σκληρή: Το Μαξίμου θύμησε τις ευθύνες των ΗΠΑ στην ενίσχυση, γιγάντωση και κυριαρχία των τρομοκρατών του ISIS στην Μέση Ανατολή και τους κινδύνους που διατρέψει αυτή την στιγμή η περιοχή και ο κόσμος ολόκληρος από αυτή την πολιτική και επί του προκειμένου απέρριψε την αμερικανική παρέμβαση!
Το περιβάλλον του πρωθυπουργού ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με σεβασμό τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς. 
Και θύμησε ακόμα ότι "Ο νόμος δεν έχει ως στόχο τον Σάββα Ξηρό. Ωστόσο και αυτός, όπως και άλλοι κρατούμενοι, πληρούν τις προϋποθέσεις για κατ’ οίκον κράτηση με "βραχιολάκι". Ο εν λόγω πάσχει από σχεδόν ολική τύφλωση και κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νεφρική ανεπάρκεια με ποσοστό αναπηρίας 98%. Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί από τα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συνθήκες κράτησης του Σάββα Ξηρού. Η διάταξη θα ήταν φωτογραφική αν εξαιρείτο ο συγκεκριμένος κρατούμενος".
Και το Μαξίμου καταλήγει:
«Ο Υπουργός των ΗΠΑ, κ. Κέρι πράγματι τηλεφώνησε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη Πέμπτη, προκειμένου να του εκφράσει την ανησυχία του για τον Σάββα Ξηρό. Ο πρωθυπουργός του εξήγησε το νόμο, ότι δεν αφορά τον Σάββα Ξηρό, και ότι ο μεγάλος κίνδυνος σήμερα για την Ευρώπη αλλά και γενικότερα, προέρχεται κυρίως από την ασύμμετρη τρομοκρατία των τζιχαντιστών. Και του εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία προκειμένου να την αντιμετωπίσουν».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου