Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΣΑΝ ΠΟΛΥ...ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ;

ImageHandler (4)
ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΛΕΕΙ- ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! να στέλνονται όλοι οι λαθραίοι ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ:
**ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: 1)Βγάλτε όλο τον στόλο στο Αιγαίο και μην αφήσετε κουνούπι να περνάει! 2) Εφοδιάστε όλους τους εισβολείς- λαθραίους με πλαστά διαβατήρια κι αμολύστε τους όπου γης. Κι αφήστε τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Παράτραβηξε η φάρσα με τους Κωλο-ευρωπαίους τύπου Μέρκελ! -Ως γνωστόν οι μυστικές μας Υπηρεσίες στην πλαστογραφία είναι μανούλες...  


Το τελευταίο διάστημα η χώρα δέχεται ένα μεγάλο ρεύμα προσφύγων πολέμου το οποίο και αναμένεται να ενταθεί, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, επισημαίνουν κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας ότι αυτό οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που σχετίζονται με την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.
Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν ότι παρόλο που η χώρα αποτελεί σημείο εισόδου για τα προσφυγικά ρεύματα, οι υπάρχουσες υποδομές είναι ανύπαρκτες, αφού η κυβέρνηση Σαμαρά δεν υλοποίησε απολύτως τίποτα και άφησε αναξιοποίητα κονδύλια της Ε.Ε. κι ας γνώριζε -μέσω της Ύπατης Αρμοστείας- ότι θα υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις.
Αναφέρουν ότι η νέα κυβέρνηση εκπονεί ήδη έκτακτο σχέδιο, ενώ ξεκίνησαν να λειτουργούν ως καταυλισμοί προσφύγων εγκαταλελειμμένα κτίρια του δημοσίου και του στρατού, προσθέτοντας ότι η αντιμετώπιση του προσφυγικού ρεύματος απαιτεί ενεργοποίηση των ευρωπαϊκών μηχανισμών, στους οποίους η ελληνική κυβέρνηση έχει απευθυνθεί, ενώ έχει ζητηθεί, μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, να υπάρξει μετεγκατάσταση προσφύγων από τη Συρία σε άλλες χώρες.
Οι κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν τέλος, ότι αναμένονται και από τα υπόλοιπα κόμματα συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και όχι μικροκομματική εκμετάλλευση ενός οικουμενικού ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου