Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΒΡΕ ΚΑΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! θελουν να γκρεμίσουν τις παραδόσεις αυτου του ΕΘΝΟΥΣ..ΤΑ ΟΡΝΙΘΙΑ ..ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ!

Άγιο Φως: διαχωρισμός 


Εκκλησίας-Κράτους


Η συντάκτις του παρακάτω γράφει στην ιστοσελίδα του παρδαλού νιόφαντου πολιτικού ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! Τα συμπεράσματα δικά σας! Το κοράσιον τι ξέρει και τι καταλαβαίνει;
Προπαγανδίζει ... την πλάνη (;) και την πληρωμή των δαπανών μεταφοράς του Αγ. Φωτός από το πουγγί της Εκκλησίας!! Επειδή, λέει ότι έχει λεφτά!

 

 
 

Σκέφτομαι αν στην περίπτωση του Αγίου Φωτός εκείνο που περισσότερο ενοχλεί είναι η πλάνη ή το κόστος της μεταφοράς του. Θεωρώ πως περισσότερο ενοχλεί το δεύτερο και είναι λογικό στη δίνη της κρίσης. Όμως αν το σκεφτούμε περισσότερο ψύχραιμα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα μπορούσε να σημάνει και την αρχή του διαχωρισμού Εκκλησίας Κράτους. Αν η μεταφορά του Αγίου Φωτός είναι ζήτημα εθνικής συνοχής, τότε ναι, το κόστος της μεταφοράς του θα πρέπει να αναλαμβάνει η Πολιτεία. Αν όμως είναι θέμα θρησκευτικής ταύτισης, τότε το κόστος οφείλει να αναλαμβάνει η Εκκλησία. Αντέχει η Πολιτεία να αποδεσμευτεί από την Εκκλησία;

 Γιατί το ότι η Εκκλησία αντέχει οικονομικά να αναλάβει τη μεταφορά του Φωτός είναι βέβαιο. Αντέχουν οι θεσμοί χωρίς την Εκκλησία και τελικά ποια είναι εκείνη η κυβέρνηση που από τις σκέψεις περί διαχωρισμού Εκκλησίας Κράτους, θα περάσει στην πράξη; Καλή Ανάσταση!

Αυτή είναι η παρδαλή δημοσιογραφία μας! ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου