Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΣΩΤΗΡ.. ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ!

ΡΕ Ο ΛΕΛΕΣ ... ΔΩΡΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ SIEMENS ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΑ YES-MEN) KATΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΘΡΑΣΟΣ ΟΜΩΣ!

Μητσοτάκης: Καταστροφή για τη χώρα τυχόν μη συμφωνία

Στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης: Καταστροφή για τη χώρα τυχόν μη συμφωνία "Αν για οποιονδήποτε λόγο, η χώρα πάει σε εκλογές, οπότε και θα υπάρξει πραγματικό διακύβευμα ρήξης με την Ευρώπη, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις θα βρουν πεδίο συνεννόησης, που θα συσπειρώσει το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο" τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στη Realnews.
Σημειώνει πως οι διαφορές της ΝΔ με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να γεφυρωθούν, εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος. Εκτιμά ακόμη ότι, τυχόν μη συμφωνία στη διαπραγμάτευση θα είναι "καταστροφή για τη χώρα" και υποστηρίζει πως "αν η κυβέρνηση "δεν ανακρούσει πρύμναν", θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε οδυνηρή, άτακτη χρεοκοπία".
Ο κ. Μητσοτάκης, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός "θα έχει τεράστιες ευθύνες αν, παρότι διαθέτει σημαντική πλειοψηφία, μας σύρει σε εκλογικές διαδικασίες". Σχετικά με την αποφυλάκιση Ξηρού λέει πως "τα γραμμάτια της κυβέρνησης προς τους τρομοκράτες και τους αντιεξουσιαστές εξοφλούνται με θαυμαστή ταχύτητα τοις μετρητοίς, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και της διεθνούς εικόνας της χώρας".

Για ποιές ευθύνες του Τσίπρα ομιλεί; Τις δικές του και του Σαμαρά θα τις περάσουμε στο ντούκου; Με τέτοια πολιτικά φυτοειδή... η Ελλάς πορεύεται τον Γολγοθά της χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα ΑΝΑΣΤΑΣΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου