Σάββατο 25 Απριλίου 2015

6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...

και χαιρετίσματα... Λές και δεν τα ξέρουν αυτά οι ποντικοί των διαμερισμάτων... Ψάχνουν στα πλέον απίθανα σημεία. Τα πιο κάτω είναι άχρηστα πλέον μια και τα σαϊνια ... θα τα αξιοποιήσουν δεόντως... Εμείς ξέρουμε κι άλλα... ΄Οπως κάποια κυρία είχε κρύψει 200 και πλέον λίρες ...στην κατάψυξη του ψυγείου της.... ένας άλλο έβαζε το κομπόδεμά του με παλιόχαρτα μέσα σε παπούτσια!.. Κι όμως οι μπουκαδόροι τα... ανακάλυψαν!
Το θέμα είναι να μη σε στοχεύσει ο κλέφτης. Δεν γλυτώνεις με τίποτε! Δείτε τα 6 "κόλπα"...μπας και τη γλυτώσετε!


Μπορεί οι ληστείες να έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά με τα παρακάτω tip μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές κρυψώνες στο σπίτι σας, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας για διακοπές ή για δουλειές...

1. Αδειάστε ένα βιβλίο
Βρείτε ένα βαρετό βιβλίο που πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη σας και κόψτε το εσωτερικά, ώστε να φτιάξετε έναν κρυφό χώρο. Βάλτε εκεί μέσα τα κοσμήματα αξίας, αλλά και χρήματα και τοποθετήστε το κανονικά στη βιβλιοθήκη σας μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία.
2. Χρησιμοποιήστε παλιούς δίσκους
Πάρτε ένα χάρτινο κιβώτιο και κολλήστε πάνω του και γύρω γύρω δίσκους. Βάλτε το ανάμεσα σε κανονικούς δίσκους και τοποθετήστε μέσα στο κιβώτιο όλα τα πράγματα που θέλετε να προφυλάξετε από ενδεχόμενη κλοπή.
3. Κρύψτε μέσα σε θήκη πούρου
Πάρτε μια μεταλλική θήκη πούρου, αδειάστε την, και τοποθετήστε μέσα φλασάκια με σημαντικά αρχεία ή και χρήματα. Κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας σας και βάλτε τη θήκη μέσα στο εσωτερικό της πόρτας.
4. Αξιοποιήστε την υδρόγειο και με άλλους τρόπους
Μπορεί η υδρόγειος να είναι χρήσιμη για να μάθετε καλή γεωγραφία, αλλά είναι χρήσιμη και ως αυτοσχέδιο θησαυροφυλάκιο! Κόψτε ένα κομμάτι της υδρογείου και βάλτε μέσα χρήματα και κοσμήματα. Βάλτε και πάλι πίσω το κομμάτι που βγάλατε και σφυρίξτε ανέμελα. Μόλις βρήκατε την πιο τέλεια κρυψώνα για τα αντικείμενα αξίας που έχετε.
5. Μέσα στα τρόφιμα
Πάρτε καλαμπόκι, βάλτε το μέσα σε ένα βάζο και τοποθετήστε μέσα τα κοσμήματά σας, ρίχνοντας γύρω γύρω και από πάνω και άλλο καλαμπόκι. Κάντε το ίδιο σε διάφορα βάζα μέχρι να τα γεμίσετε όλα με τα κοσμήματα που θέλετε να προφυλάξετε.
6. Κρύψτε πίσω από πίνακες
Μπορεί να είναι κλασική μέθοδος, αλλά πιάνει. Βάλτε πίσω από τους πίνακές σας κλειδιά, χρήματα ή φτιάξτε ένα ντουλαπάκι τοίχου που να καλύπτεται από τον πίνακά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε προφυλάξει σημαντικά αντικείμενα και θα νιώθετε πιο σίγουροι να αφήσετε για μερικές μέρες το σπίτι σας.

Αναρτήθηκε από Kafeneio
Διαβάστε περισσότερα: http://kafeneio-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου