Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ÂÏÕËÇ  ØÇÖÏÖÏÑÉÁ  ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÊËÏÃÇ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ(EUROKINISSI/ÌÐÏÍÇÓ ×ÑÇÓÔÏÓ
ΓΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ-ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ (video)
Ένας ακόμη καβγάς εκτυλίχθηκε στο κοινοβούλιο τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μεταξύ της προέδρου της Βουλής, ΖωήςΚωνσταντοπούλου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Ολα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της Βουλής, λαμβάνοντας το λόγο για να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, μίλησε για θράσος της αντιπολίτευσης και βασικά της Ν.Δ. να θέτουν θέμα σύγκρουσης συμφερόντων για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και που, όπως καταγγέλθηκε (από κόμματα της αντιπολίτευσης) σήμερα ψηφίζουν το νομοσχέδιο, ανοίγοντας έτσι την πόρτα να εργαστούν ξανά στη δημόσια τηλεόραση.
Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη που επέστρεψε τις κατηγορίες για θράσος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ η συζήτηση δεν άργησε να ξεφύγει και να της προσάπτει ότι ενώ υπερασπίζεται τη δημοκρατία, την ίδια ώρα υπερασπίζεται έναν βιαστή.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για εμπλοκή του Αδ. Γεωργιάδη και της οικογένειας του στη λίστα Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου