Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ     ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ        
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            

ΕΔΩ!                    


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

ΓΙΑΤΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ; μα παλαβωσαμε;

Bild: Ο Τσίπρας έχει μυστικό σχέδιο για εκλογές- 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους δανειστές κινούνται σε τεντωμένοι σχοινί, η γερμανική εφημερίδα Bild βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Η εφημερίδα υποστηρίζει, επικαλούμενη Έλληνα υπουργό, πως η ελληνική κυβέρνηση έχει στο συρτάρι της μυστικό σχέδιο για εκλογές. Οι σχέσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους βρίσκονται ήδη σε δυσμενή θέση εξαιτίας της διεύρυνσης των σχέσεων με τη Ρωσία και τη Κίνα και την έγερση του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε ο Έλληνας υπουργός, τον οποίο δεν κατονομάζει, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 40% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και με αυτό το προβάδισμα σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει τη χώρα του σε νέες εκλογές με σκοπό να κερδίσει την αυτοδυναμία του κόμματος του, να σχηματίσει νέα κυβέρνηση για να ενισχύσει έτσι την διαπραγματευτική του θέση απέναντι στους δανειστές.
«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» φέρεται να ανέφερε ο υπουργός τον οποίο δεν κατονομάζει η BIld σημειώνοντας ότι «Εάν η ΕΕ μείνει σταθερή στις θέσεις της πρέπει να αντισταθούμε γιατί ο ελληνικός λαός μας στηρίζει».
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εξοργιστεί με το σενάριο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου