Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ....

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ!

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Η γενοκτονία του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται, γιατί αυτοί που χρόνια διαφεντεύουν τις τύχες του κόσμου απεφάσισαν ότι αυτός ο Λαός και η...

ευλογημένη χώρα του φωτοδότη Προμηθέα, των σοφών και των ηρώων θα πρέπει να καταστραφούν.
Η χώρα εισήλθε με το ζόρι στην εντατική και της αφαιρούνται τα όργανα, ενώ ο Λαός της έχει υποστεί ψυχική κατάπτωση και πνευματική άλωση.
Η κομματοκρατία και η συναλλαγή σε συνδυασμό με χιλιάδες Δούρειους Ίππους και εφιάλτες, έσυραν μία από τις πλέον πλούσιες χώρες του Κόσμου σε χρεωκοπία και τον Λαό της σε απόγνωση, εκπατρισμό, αυτοκτονία και φυσική εξόντωση.
Χιλιάδες Έλληνες στερούνται των αναγκαίων φαρμάκων για να κρατηθούν στη ζωή, ενώ η κρατική φροντίδα έχει από πολλού απωλέσει τα ανακλαστικά της.
Σε αυτή τη δύσκολή στιγμή επικαλούμαι την αλληλεγγύη σας και σας παρακαλώ ότι φαρμακευτικό υλικό υπάρχει σε πλεόνασμα ή πρόκειται να λήξει, να το προωθήσετε στο ΜητροπολιτικόΚοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (σχετικές πληροφορίες για τη Διεύθυνση του, υπάρχουν στο τέλος της συνημμένης σελίδας).
Δραματική είναι η έλλειψη ινσουλίνης.
Φαρμακεία, Φαρμακαποθήκες, ομάδες – κινήματα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, προς   τις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να συνεργασθούν και να συμβάλλουν στην εκστρατεία για την διάσωση των συνανθρώπων μας.
Οι παραλήπτες του παρόντος παρακαλούνται επίσης για την διάδοση του.

ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου