Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ( Στον τουρισμό, στα αγροτικά προϊόντα και στα οπλικά συστήματα!

"ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ S300 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!

Η σύγκρουση Δύσης Ρωσίας δεν θα είναι χωρίς συνέπειες για την Ελλάδα που βρίσκεται στην μέση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ρωσικά δημοσιεύματα που “απειλούν” ότι η Ελλάδα θα μείναι χωρίς συντήρηση και ανταλλακτικά για τους ρωσικούς S 300 και για άλλα αντιαεροπορικά της λόγω των κυρώσεων που επέβαλλε η Δύση στη Ρωσία.

Ο Αλεξάντρ Μπράτερσκι, γράφει στη Gazeta.ru:


Γυμνή κινδυνεύει να βρεθεί η «αντιαεροπορική ομπρέλα» της Ελλάδας. Εξαιτίας των κυρώσεων που αποφάσισαν να επιβάλλουν οι Βρυξέλλες στη Ρωσία, είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά για τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα που διαθέτει.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Περίπτωση εξανθρωπισμου του ανθρώπου δεν υπάρχει εις τον αιώνα τον άπαντα ...όσοι Χριστοί κι αν κατέβουν!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ-ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέδωσε δικαιοσύνη και αποφάσισε την οριστική απόλυση από το δικαστικό σώμα, 49χρονου δικαστή που υποχρέωνε το 5χρονο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάσισε, αμετάκλητα, να τεθεί εκτός δικαστικού σώματος ο 49χρόνος, πρώην Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων, Ε.Π. ο οποίος υποχρέωνε -σύμφωνα με την δικογραφία- τον , τότε 5χρόνο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Ο εν λόγω τέως δικαστικός λειτουργός εξέτισε την ποινή της κάθειρξης των 6 ετών στις φυλακές της Χαλκίδας που του είχε επιβληθεί για την πράξη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου