Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ( Εδώ θα βγάλει μπιμπίκια ο άθεος Τσ'ιπρας , που ανοήτως και ρατσιστικά θέλει την Εκκλησία να μην αναμιγνύεται στην πολιτική! ΑΞΙΖΕΙ ΜΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

Η νέα Ελλάδα και η νέα Τουρκία.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
(ο ρόλος της ελλαδικής Εκκλησίας και του τουρκικού Ισλάμ)


Η Τουρκία, είναι τεχνητό έθνος-κράτος.
Μήπως ήταν πάντα ένα «πουκάμισο αδειανό»;


του μητροπ. Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι γύρω μας αλλάζει ο κόσμος που ξέραμε. Οι ΗΠΑ και οι Ρωσίες ανακατανέμουν τις επιρροές τους στην περιοχή μας. Η Ευρώπη ολοένα και χαλαρώνει ως Ένωση και ίχνη ενός ανελέητου δίπολου Βορρά-Νότου, είναι πλέον παγιωμένα. Οι αλυτρωτισμοί των Βαλκανίων φοβίζουν ακόμα και με την «ησυχία» τους. Η Τουρκία δίπλα μας πασχίζει να σώσει ό,τι προλάβει από την υπόστασή της. Η Αραβική Άνοιξη προξένησε αλλεργία στη Μέση Ανατολή και τιμωρεί τη Γάζα.  

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

«Η χαρά της Τουρκίας το εμπάργκο Πούτιν» – Γιατί ο Ερντογάν πανηγυρίζει παραμονές εκλογών

η-χαρά-της-Τουρκίας-το-εμπαργκο-πούτιν

Η Τουρκία είναι η μεγάλη κερδισμένη από την απόφαση του Πούτιν για εμπάργκο στη Δύση
Οι Financial Times κάνουν λόγο για τη χαρά της Τουρκίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο των Financial Times:


Η απαγόρευση που επέβαλε η Μόσχα στις εισαγωγές τροφίμων από τη Δύση δημιουργεί ένα σοβαρό πρόβλημα στην Ε.Ε., αν και οι Ευρωπαίοι χοιροτρόφοι έχουν ήδη δείξει ότι ένας μεγάλος κλάδος μπορεί σύντομα να «απεξαρτηθεί» από τη Ρωσία. 

ΕΝΤΑΞΕΙ... ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩς ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΟΛΟΙ ...ΜΠΑΤΕ ΣΚΗΛΟΙ ΚΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ!

Όλα τα λαμόγια μαζεμένα…Παγκόσμιο Συνεδρίο Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να γίνει στην Ελλάδα. 

masonic

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα masonic-events ανακοινώθηκε την Παρασκευή η οριστική λίστα ομιλητών και εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να λάβει μέρος στην Ελλάδα.
Το Summer International Masonic Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες.

ΚΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΣΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!

Οι 10 εταιρείες που ελέγχουν την αγορά χωρίς να το γνωρίζουν οι καταναλωτές!

super-market

Αν και η αγορά είναι ελεύθερη και ο ανταγωνισμός θεωρούμε ότι είναι αρκετά μεγάλος… το δημοσίευμα του Reddit.com με ένα γράφημα μας δείχνει ότι 10 παγκόσμιοι κολοσσοί ελέγχουν σχεδόν όλα τα προϊόντα που αγοράζει ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Οι πολυεθνικές εταιρείες που θα δείτε στο παρακάτω infographic, ελέγχουν όλο το καταναλωτικό κοινό μέσω των θυγατρικών τους. Αυτή η στρατηγική ονομάζεται ασυσχέτιστη διαφοροποίηση και όπως θα καταλάβετε, είναι αρκετά πετυχημένη!

Κάντε κλικ για να το δείτε το Infographic σε μεγαλύτερη ανάλυση!0312958001406502255_1557339303

startup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου