Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Γειασου ρε Ελλαδίτσα αθάνατη...ως πότε θα ανέχεσαι τη χούντα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΜΑΡΑ;

ΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ)! 240 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ!
ΓΙΑ ΝΑ...ΡΕΦΑΡΟΥΝ ΘΑ  ΠΑΡΟΥΝΕ ΝΕA ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ;
Τέτοιοι πολιτικοί εγκληματίες δεν υπήρξαν ποτέ στην ιστορία του ελληνισμού. Όχι μόνο στη σύγχρονη Ιστορία αλλά σε όλη την πορεία της Παρτίδας δεν εμφανίστηκαν τέτοιοι ολετήρες. Μιλάμε για ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. Είναι τόσο υποταγμένοι υπηρέτες των τοκογλύφων, που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους. Ο Βενιζέλος, όταν αναγνώριζε την ναζιστική-κατοχική κυβέρνηση της Ουκρανίας, δεν νόγαγε ότι η Ρωσία θα μας κάνει κλύσμα; Ο χοντροΒενιζέλος ήξερε μόνο να πουλάει μαγκιές και να επιβάλει κυρώσεις ως προεδρεύων της ΕΕ , στη Ρωσία! Μιλάμε για πολιτικά εγκλήματα εθνικής μειοδοσίας! 
Το μόνο που ήξερε να κάνουν οι Σαμαράς-Βενιζέλος ήταν να χώσουν στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή και να δράσουν ενριπή οφθαλμού! Μέχρι εκεί νογάνε! Πέραν τούτου ...γκα-γκα. Και σήμερα, μετά το εμπάργκο της Ρωσίας στα ευρωπαϊκά προϊόντα, άρα και τα ελληνικά, η καταστροφή της ακγροτικής παραγωγής είναι ολοκληρωτική. Υπολογίζεται ότι 240 εκατομμύρια ευρώ θα είναι η ζημιά που θα υποστούν οι αγρότες μας! Μόνο και μόνο για τις "εξυπνάδες" που έκαναν οι Σαμαράς-Βενιζέλος! 
Μέσα σε δύο χρόνια που καβάλησαν την εξουσία, οι τύποι αυτοί διέλυσαν την οικονομία και κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό! 
Το μόνο που ευχόμαστε για την ώρα για τους Σαμαρά-βενιζέλο, είναι να ...σαπίσουν στην φυλακή κατά τον ίδιο τρόπο που θα σαπίσει η αγροτική παραγωγή της χώρας από το εμπάργκο της Ρωσίας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου