Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ:
Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΛΕΓΧΟ!

Αποκάλυψη: Έτσι καταργούν τις εθνικές κυβερνήσεις

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ..ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΕ!
Nikolaos Gonos

Αποκάλυψη: Έτσι καταργούν τις εθνικές κυβερνήσεις

Σχέδιο μηδενοποίησης των Εθνών και υπακοής σε ξένα κέντρα - Το «διευθυντήριο» των Βρυξελλών που στο όνομα της δήθεν Ενωμένης Ευρώπης διαλύει την έννοια του Έθνους – Η προφητική ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου το 1995.

Στο όνομα της παγκοσμιοποίησης γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα οικονομικού και όχι μόνο περιεχομένου. 


Στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης συντρίβονται εθνικές συνειδήσεις λαών που κατάφεραν να επιβιώσουν χιλιάδες χρόνια στο ρου της Ιστορίας. Διαλύονται κοινωνικές τάξεις, αξίες και ιδανικά κάτω από την μπότα του γερμανικού status quo και του ελέγχου που θέλει να επιβάλλει σε δημοσιονομικό επίπεδο σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.
( Ο γιόκας μάλιστα, δεν ζούσε για να τον ακούσει... είπε πως η παγκοσμιοποίηση θα μας σώσει... Τέτοιο καθίκιον ο ΓΑΠ)

Το πώς δρουν τα χρηματοοικονομικά λόμπι όχι μόνο των Γερμανών αλλά πολύ περισσότερο τα λόμπι του αμερικανοεβραϊκού παράγοντα είναι γνωστό. Επίσης είναι γνωστό ότι πλέον ελέγχουν όλη την παγκόσμια οικονομία μέσω των διαφόρων funds που έχουν εισχωρήσει σε όλους τους τομείς του εμπορίου και όχι μόνο. Είναι τoις πάσι γνωστό ότι εμμέσως ελέγχουν τα πάντα: από την τιμή της ντομάτας στη λαϊκή αγορά, μέχρι τις συντάξεις που δίνουν τα ασφαλιστικά ταμεία αφού για όλα αυτά δεν κυκλοφορεί πραγματικό χρήμα, αλλά χρεόγραφα, ομόλογα και ασφάλιστρα κινδύνων πάνω στα οποία τζογάρουν οι αποκαλούμενες «αγορές».
Τα περί «ευρωπαϊκής οικογένειας» και «κοινοτικής αλληλεγγύης» κατέρρευσαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι Έλληνες πολιτικοί γνωρίζουν αρκετά καλά όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των Βρυξελλών και στις διάφορες «κλειστές» Λέσχες όπου καλούνται κατά διαστήματα να παραστούν είτε ως παρατηρητές, είτε ως ομιλητές. -Αρε...σαϊνι Παπαχελά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, που κάνεις και τον δημοσιογράφο..Αρχιλαμόγιο!

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι επιχειρείται μια νέα Γιάλτα, ένα νέο μοίρασμα των χωρών με βάση «Ζώνες Επιρροής» σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια και τούτο γιατί δεν έχει ενέργεια. Η νέα Συμφωνία των ποσοστών (Percentages agreement), σαν αυτή που έφτιαξαν στη χαρτοπετσέτα ο Στάλιν με τον Τσώρτσιλ γίνεται με βάση τα ενεργειακά δεδομένα. Εξού και το όψιμο ενδιαφέρον για την ελληνική ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας μας.

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια από τις τελευταίες Συνόδους Κορυφής που έλαβε μέρος το 1995 είναι σοκαριστικές. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ένας από τους σημαντικότερους έλληνες πρωθυπουργούς που πολλές φορές κατηγορήθηκε από πολλούς για έντονο φιλοαμερικανισμό, σε μια κρίση ειλικρίνειας αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο όλων αυτών των δυνάμεων.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής και ουδείς τολμά να το κάνει πρωτοσέλιδο.
Οι λόγιοι είναι προφανείς:

Ανδρέας Παπανδρέου 1995... στιγμές ειλικρίνειας...

2:07 ...και θέλω να το επεκτείνω· δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια· θέλω να "πώ ότι ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ» ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. διότι, ενώ πολλοί συνάδελφοι, πρωθυπουργοί, ιδιαιτέρως και στο διάδρομο μου έλεγαν, «τί καλά που τα είπες, έχεις δίκιο», κανείς δεν πήρε το" λόγο, για να καλύψει τις θέσεις μου...

2:58 ...Τι είναι η Ενωμένη Ευρώπη; Ποιος την κυβερνά; Τι ρόλο παίζουμε πλέον εμείς, οι κυβερνήσεις, οι εθνικές κυβερνήσεις; Αυτά είναι ερωτήματα πολύ βασικά...
3:13 ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά! Δεν θέλω ν" αποκαλύψω ονόματα – ποιοι μίλησαν και τι είπαν· ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...

(Το διευθυντήριο είναι οι εγκέφαλοι του Σιωνισμού,  (Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Κίζινγκερ, Σόρος, όλοι οι τραπεζίτες) όπως καταγράφεται στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ της ΣΙΩΝ! -Θα σας δώσουμε από δω τις γραφές των Πρωτοκόλλων αλλά σιγά σιγά. Στο μεταξύ μπορείτε να τα βρείτε σε βιβλιοπωλεία. Μελετήστε τα! Είναι το πιο δυνατό ευαγγέλιο! Σας δείχνει τι γίνεται σήμερα και από ποιούς! Οι Εβραίοι ...τα χαρακτηρίζουν πλαστά! Τι πάει να πει πλαστά; Τα πρωτόκολλα είναι συγκεκριμένο ΣΧΕΔΙΟ άλωσης της ανθρωπότητας από Εβραίους, που γράφτηκαν πριν από 100 χρόνια κι αποδεικνύονται κατά λέξη... αληθινά... Τα όσα γράφονται στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ... τα ζούμε ήδη στο πετσί μας! )  

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου