Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ!


GOOGLE.. TΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗΣ - ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!


ΝΑΙ...ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ:  ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ..ΚΟΥΒΕΛΗ!

Αυτός ο τύπος που παριστάνει τον προοδευτικό κι αριστερό...
μας υποχρεώνει να αναγνωρίζουμε το Ολοκαύτωμα
των Εβραίων!! Ποιός το αμφισβήτησε ΡΕ Αριστερό
Αρχίδιον; Σε Νυχτερινό σπούδασες την Νομική;
Πρακτορίσκε των Εβραίων και σούπερ ...αφορολόγητε
΄Ελληνα Πατριώτη... που κρύβεις την περιουσία σου
πίσω από το ΚΙΣ... 

Ξάφνου η GOOGLE, έκλεισε ένα σάϊτ... ( το ΛΗΜΕΡΙ-γράφουμε πιο κάτω) έτσι επειδή προφανώς κάποιος δεν γούσταρε τα γραφόμενα του!...Κάποιος βαλτός  αλητάμπουρας κάρφωσε την ιστοσελίδα... Κάπως έτσι!
Η GOOGLE σήμερα είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον πλανήτη.
Αυτά που νομίζουμε ότι μας χαρίζει -και είναι όμορφα- δεν μας τα χαρίζει... Μας κοιμίζει, μας υπνωτίζει... Θέλει να μας έχει στο χέρι. Μας αφήνει να λέμε τις μουρλαμάρες μας, καλλιεργώντας μας την ψευδαίσθηση -και με τα άλλα εβραϊκα χεράκια της ( FACEBOOK, TWITER κ.λ.π)..πως δα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.  Τόσο ελεύθεροι ώστε να μην κινδυνεύουν ..ενοχλούνται τα πλάνα της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης!
Το λένε οι Έβραίοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ:

Λένε:" Τίποτε δεν θα κοινοποιείται στο κοινό χωρίς τον έλεγχο μας . Τα Πρακτορεία Ειδήσεων θα είναι εξ ολοκλήρου δικά μας και δεν θα δημοσιεύουν παρά ό,τι τους επιτάσσουμε!!!"
( Εξαιρούμαστε εμείς που, ως Πρακτορείο, δεν ελεγχόμαστε από κανέναν κλερατά)!

Καταλαβαίνετε ότι ..καραγκιοζοπαικτούμε, νομίζοντας ότι γράφουμε ελεύθερα; Είμαστε όλοι UNDER CONTROL από τους Εβραίους!
Απλά θυμηθείτε 2 σημαντικά γεγονότα πρόσφατα. ΕΛΕΓΧΟΥ 1) Η καταδίωξη της Χ.Α. ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Αμερικανοσιωνισμού! Τό ομολόγησε ό ίδιος ο αρχηγός του Σιωνισμού ( Εβραϊκου Συμβουλίου) - και το δημοσιεύσαμε εδώ. 2) Η πανάθλια ψήφιση Νόμου από την εβραϊκώς ελεγχόμενη βουλή με πρωταγωνιστή εκείνον των πράκτορα των Εβραίων ΚΟΥΒΕΛΗ, δικηγόρος του ΚΙΣ,  όστις δεν αναγνωρίζει το ολοκαύτωμα τω Εβραίων θα σέρνεται στη φυλακή. 
Τι να αναγνωρίσουμε ΡΕ σκερβελέδες ΄Ελληνες βουλευτές; ΄Ενα υπαρκτό γεγονός; Τα γεγονότα δεν χρειάζονται ...αναγνώρισης. Κι όμως ο Σιωνισμός
πέτυχε να ξεφτιλήσει την Βουλή των Ελλήνων-  ..
Αλλά κι αυτή η λεπτομέρεια είναι προγραμματισμένοι από τα πρωτόκολλα της Σιων... δηλαδή του πλάνου της παγκοσμιοποίησης ...που τρέχει βέβαια σε πολλά επίπεδα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ για τα υποκείμενα που παριστάνουν στην Βουλή τον εκπρόσωπο του ελληνικού λαού και τόλμησαν να ψηφίσουν έναν τέτοιο Νόμο. 
Και λέμε κάθετα: Φτύνουμε τον Νόμο που μας αναγκάζει να αναγνωρίσουμε το ολοκαύτωμα... Φτήνουμε τους νοσηρούς Εβραιοσιωνιστές που επέβαλαν αυτή την αφροσύνη σε ΄Ελληνες βουλευτές... Τι να αναγνωρίσουμε βρε άθλιοι χθόνιοι και τυμβορύχοι; Το ότι συνάνθρωποί μας σφαγιάτηκαν από τους Γερμανούς ; Μα μπορεί κανείς να εθελοτυφλεί προς γεγονότα;
Εδει; ΡΕ οβροί έχετε αναγνωρίσει το ολοκαύτων των Ποντίων , την καταστροφή τησ Σμύρνης , όπου με πολύ ενθουσισμό συμβάλλατε στην εξόντωση  των Ελλήνων... ή να θυμηθούμε τον άθλιο ρόλο σας στην Κύπρο;
Λοιπόν σκασμός ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ που επιβάλλεται με Νόμο... Εκτός κι αν οι χθονίως εργαζόμενοι σε βάρος της χώρας αυτής Σιωνιστές, έχουν να μας δείξουν κάτι , κάποιο εβραϊκό επίτευγμα, παγκόσμιας εμβέλειας, που εμείς προς το παρόν αγνοούμε!


Η GOOGLE, παρά τις θαυμαστές υπηρεσίες της, δεν παύει να είναι ένας παγκόσμιος κυβερνήτης στα χέρια των Αμερικανοσιωνιστών! Αποφασίζουν ποιός από τους bloggers ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΩΦΙΟΣ ! Η ελευθερολαλιά μας είναι παγιδευμένη και μπλοκαρισμένη από χέρι . Ζούμε τον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης. ΄Οταν ο μεγάλος αδερφός google ... κρίνει σου κόβει το κεφάλι. Ψυχραιμία: Φροντίστε να έχετε άμεσες εναλλακτικές λύσεις και ευτυχώς υπάρχουν! Κλείσανε το ΛΗΜΕΡΙ, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί καθυστέρησε 2 μ'ήνες για να ξαναλειτουργήσει! Ενώ θα μπορούσε να το κάνει ακριβώς την επομένη που αντιλήφθηκε τη στημένη πουστιά της GOOGLE!.. ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΣΑΣ... Η google σήμερα είναι το δεξί χέρι της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.. Δεν είδατε τι κλίσμα κάνουν στη Ρωσία; Και θα αφήσουν τους χαζούς μπλόγκερς που θαρούνε δα και πως είναι λεύτεροι να κοτσανολογούν; Αμ δε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου