Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ -ΛΗΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ... που όμω; όπως έχει αποδειχτεί ότι είναι πατάτες για την καταλήστευση των λαών!


Η ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!

Δείτε τι λέει η είδηση: ''O EMΠΟΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ''...

Ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει μπροστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για να ...πετάξει τη φόλα! Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν από χρόνια με τη νόσο των χοίρων Η1Ν1. Για θυμηθείτε καλά... 
Τώρα λοιπόν αρχίζει το νέο σχέδιο της παγκόσμια τάξης. 
Διαβάστε προσεκτικά πώς πλασάρουν την είδηση-φόβο-τρομοκρατία στα πλήθη και σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε πού το πάνε: 

Την εκτίμηση ότι ο ιός Έμπολα «κινείται πιο γρήγορα από τις προσπάθειές μας να την ελέγξουμε» διατύπωσε ...
η επκεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Γουινέας, της Λιβερίας, της Σιέρα Λεόνε και της Ακτής Ελεφαντοστού στο Κόνακρι.

Η Τσαν χαρακτήρισε την κατάσταση στα κράτη της Δυτικής Αφρικής ως εκτός ελέγχου αλλά παρόλα αυτά συμπλήρωσε ότι μπορεί να μπει φρένο.

«Η επιδημία αυτή κινείται πιο γρήγορα από τις προσπάθειές μας να την ελέγξουμε. Εάν η κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές σε ό,τι αφορά τις ζωές που θα χαθούν αλλά και τα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται, αλλά και σε ό,τι αφορά τον υψηλό κίνδυνο εξάπλωσης της σε άλλες χώρες», πρόσθεσε η Τσαν.

«Το προσωπικό που έχει κινητοποιηθεί ως σήμερα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι θλιβερά ανεπαρκές», ανέφερε ακόμη η Τσαν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των χωρών της περιοχής για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου