Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ... ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ... ΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΟΛΙΖΕΤΕ;

όλοι οι άγιοι στην εκκλησιά έχουν μαζευτεί! Ιεροψάλτης καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 9χρονη
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία μίας μικρής κωμόπολης στο Βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου, όπου ένας ιεροψάλτης, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις εννέα ετών. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποίο έδινε μικροδωράκια…
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία μίας μικρής κωμόπολης στο Βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου, όπου ένας ιεροψάλτης, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις εννέα ετών.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποίο έδινε μικροδωράκια και αφού το απομόνωνε σε μοναχικούς χώρους, ασελγούσε εις βάρος του.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν το μικρό κοριτσάκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και τρομαγμένο ζήτησε από τους γονείς του να μην το μαλώσουν, εξιστορώντας ότι ακριβώς είχε υποστεί.
Αμέσως ο πατέρας του παιδιού βγήκε στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τον κατηγορούμενο κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό για να τον χτυπήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία.
Οι συγχωριανοί του τελικά κατάφεραν να το ηρεμήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το γεγονός.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το θύμα κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε και διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό, ή άλλου είδους κακοποίηση.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό είχε συμβεί πέντε περίπου ημέρες πριν το κοριτσάκι να μιλήσει στους γονείς του και είναι δύσκολο να υπάρχουν κάποια σημάδια κακοποίησης.
Όπως αναφέρει το lesvospost, οι κάτοικοι του χωριού γνωρίζουν ακόμη δύο τουλάχιστον κοριτσάκια, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης ασέλγησε, όμως οι γονείς των παιδιών για να αποφύγουν το διασυρμό των παιδιών τους, δεν κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε απασχολήσει παλαιότερα και πάλι τη δικαιοσύνη, όταν είχε κακοποιήσει βάναυσα κάποια ζώα και είχε μηνυθεί.
Πηγή lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου