Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ -επικροτουμε!


Mega: ποιο πρόσωπο-έκπληξη στη θέση της Όλγας Τρέμη [φωτο]  
Ποιο πρόσωπο-έκπληξη στη θέση της Όλγας Τρέμη;
Δεν είναι η Σία Κοσιώνη, ούτε η Μαρία Σαράφογλου.
eua-antonopoulou-megaΜετεγγραφή από ΣΚΑΪ για το MEGA; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα προτείνει την Εύα Αντωνοπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ήδη μια σχετική κρούση σε συνάντηση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.
Η Εύα Αντωνοπούλου η οποία στο παρελθόν έχει κάνει τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντων, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πρόσφατα μετακινήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το διάστημα του καλοκαιριού αναπληρώνει τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Επιπλέον στην εισήγηση αυτή αναμένεται να προταθεί ως σχολιαστής πρόσωπο που ασκεί κριτική στο μνημονιακό μοντέλο για να καλύψει τη θέση του Παύλου Τσίμα, ο οποίος μάλλον δεν θα είναι στο τελικό σχήμα του δελτίου ειδήσεων.
Η εισήγηση θα τεθεί υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου του MEGA, το οποίο και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τη δομή, τα πρόσωπα στο δελτίο ειδήσεων και την ιεραρχία στον ενημερωτικό τομέα. Μέχρι τότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτα

Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/08/eua-antonopoulou-mega/#ixzz39UZRe0w8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου