Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ...ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΤΟ “ΥΠΟΓΕΙΟ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ “ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ” ΤΗΣ ΝΔ !!!

KARATZAF
Υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ τάχθηκε ο Μάκης Βορίδης, στην κατεύθυνση κατά την οποία ανοίγει μια συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί η χώρα με την υπέρβαση της διάκρισης “μνημόνιο – αντομνημόνιο”.
“Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση ……….
…….
για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του”, σημείωσε ο υπουργός Υγείας.
Και πρόσθεσε ότι “σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν”.

Ερωτηθείς για πιθανές διαφωνίες στους κόλπους της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι “σε αυτή τη βάση είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει διαφωνία, διότι αν υπάρξει μια ανασυγκρότηση με αυτούς τους όρους, στην πραγματικότητα ένα δίλημμα έντονο και σκληρό που υπήρξε στο παρελθόν και τώρα ξεπερνιέται, χάρη στον Αντώνη Σαμαρά ξεπερνιέται αυτό το δίλημμα, νομίζω ότι εδώ μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αυτής της ενότητας.
“Αλλά εγώ θα σας έλεγα σε μια γενική αρχή, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς κανέναν σε αυτή την κατεύθυνση από τη στιγμή όμως που συμφωνούμε σε αυτά τα συγκεκριμένα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον Γ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις”, είπε με νόημα.
Θετικός ο Καρατζαφέρης
Το MEGA επικοινώνησε με τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος και εμφανίστηκε θετικός στο προσκλητήριο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ακούω τις δηλώσεις Βορίδη, θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία”.
Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι θεωρεί αυτό το ενδεχόμενο “καταστροφικό για τη χώρα”. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν επαφές του κ. Καρατζαφέρη με στελέχη της ΝΔ πολλά εκ των οποίων εκτιμούν ότι σε αντίθεση με το παρελθόν “οι συνθήκες έχουν αλλάξει”
ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α: Θα είναι πολιτική αποκοτιά του Γιώργου η επιστροφή του στη Ν.Δ, μια ήδη πεθαμένη κατάσταση...Αλλά φαίνεται ότι κι ό ίδιος αισθάνεται πολιτικά πεθαμένος. Φαίνεται ότι έχει ξεφουσκώσει. και δεν μπορεί να κατεβάσει νέες ιδέες.. ώστε και τους ήδη ...πιστεύσαντες εις αυτόν να αναπτερώσει και νέα πελατεία να ψαρέψει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου