Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

ΠΟΥΤΙΝ , ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ..ΑΙΩΝΕΣ! 
Ο ΑΘΕΟΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!

Διαβάσαμε με περίσσιο ενδιαφέρον τις κάθε άλλο παρά μαλακίες του Αρχισιωνιστή Κίζινγκερ  πριν από λίγες μέρες εδώ στον ίδιο ιστότοπο. Δεν κατεπλάγημεν! Ως γνώστης ο καριόλης αυτός, λέει πολλές αλήθειες! Με δυό λόγια, ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων την περίπτωση της Ρωσίας του Πούτιν!

Δεν έχει άδικο ο μίστερ Κίρζγκερ! Πατάτα είναι ο Πούτιν και η Ρωσία. Πάντα οι ΄Ελληνες είχαν μια υπέρμετρη συμπάθεια προς τους Ρώσους ..για ποικίλους λόγους... Και πάντα όμως οι Ρώσοι συμπεριφέρονται με πουστιές στης Ελλάδα. 
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τον μικρόνοο Πούτιν, που πολλοί εξ ημών... τον εκλαμβάνουν ως προφήτη... Αρχίδια είναι! Από επαγγελματία κατάσκοπο και άθεο εν συνειδήσει τί μπορεί να περιμένεις; ΄Αλλο αν προσποιείται τον ..Ορθόδοξο. 

Ενας οπορτουνιστής είναι και τίποτε άλλο! Τα λέει άριστα ο Κίζινγκερ, στο άρθρο του που μόλις πριν δυο μέρες δημοσιεύσαμε εδώ! 
Αν ήταν φίλος γκαρδιακός προς την Ελλάδα, γιατί άφησε τον Κώστα Καραμανλή στην μοναξιά και την αυτοεξορία του, όταν ψήφισε υπέρ της ενεργειακής συνεργασίας με τη χώρα του; 

Γιατί άφησε τα αρπακτικά των ΗΠΑ, να τον φάνε από πρωθυπουργό, χώρια που αποπειράθηκαν να τον βγάλουν από τη ζωή;

Απλά ο Πούτιν δεν είχε κότσια... Τα λέει ο ξύπνιος Κίζινγκερ!
Η Ρωσία, κοντολογής δεν αντιπροσωπεύει σχεδόν τίποτε. Μια φούσκα είναι... 

Είναι ουσία ανύπαρκτη και απομονωμένη... Αν η Ελλάς, κάποια στιγμή της έδινε δυνατότητες - η μόνη που το μπορεί- ύπαρξης της στο Αιγαίο...το γεωπολιτικό γίγνεσθαι σήμερα θα είχε άλλη εικόνα.

Συμπέρασμα... Ο Πούτιν ας μην κάνει τον μαχαλόμαγκα... Γιατί αυτό που είναι σήμερα η Ρωσία είναι ...,ΜΑΧΑΛΑΣ! 

Συνεργαζόμενος ως ίσος προς ίσον με την Ελλάδα, θα μπορούσε ίσως να έχει αυξημένο ρόλο στο διεθνές στερέωμα... Το ότι είναι χαλβάς είναι ολοφάνερο με τη τραγωδία στην Ουκρανία...

Τίποτε άλλο! Απλά να μην πολυκουβεντιάζετε για την αρκούδα τάχατες της Ρωσίας Δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα σκιουράκι.... Το λέει με ψυχρότητα ο Κίζινγκερ... και το επιβεβαιώνουν τα έως σήμερα γεγονότα... Η πλάκα είναι ότι δα επιβάλλει και εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα ( λάδι-φρούτα, τουρισμό κ.λ.π.).. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Το τι θα πάθει με τέτοιους αστείους αποκλεισμούς, η Ρωσία, ας προσμετρήσει ο κατασκοπος της Σοβιετικής ΄Ενωσης ...Γκοσποντίν ΠΟΥΤΙΝ...ΠΟΥΣΤΙΝ , όπως τον έχουμε χαρακτηρίσει εμείς! Τόν τσίφτη τον παραπείραμε στα σοβαρά!

ΑΠ.ΒΡΑΧ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου