Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-...ΑΝ...) ΩΡΕ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ... Πάτε στις πατάτες της δημοσιογραφίας, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου, Χαρδαβέλλα, κι άλλους μεταφορείς ...γεγονότων! ΑΛΛΑ ΚΙΧ δεν βγάζουν τα πλαστικά αυτά της δημοσιογραφίας για όσα καίνε τον Έλληνα! ΑΧΝΑ! ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ!


Ο Αλήστου μνήμης Χότζα των
Αλβανών...
φυσικά καταγωγής από
Κόρινθο  μεριά Σακάτεψε τους
ανθρώπους της Αλβανίας
επί μισόν αιώνα!!
Ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

Στην Β. Ήπειρο υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ ένας ακήρυχτος πόλεμος... Και οι πουστερλέ της Κυβέρνησης των ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ! 

... Ρε σιωνιστή Σαμαρά το καταλαβαίνεις; Σκατα καταλαβαίνεις πράκτορα του Σιωνισμού και του Εβραιοκρατούμενου         Χάρβαρντ..όπου ομού με τον αρχιτσόγλανο Γιωργάκη          ..σπουδάσατε ...πως να διαλύσετε τη χώρα-τροφό της οικουμένης...και ατυχώς δική σας...Σας ταϊζουν οι Ελληνες! Διότι ΡΕ καθίκια ...άλλη δουλειά , δεν μπορείτε να ασκήσετε..Έστω ...
ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΙ  και θα νιώθατε ευτυχείς... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΌ!
Συνέχισε Μπουμπουλινα μας
σπο τη Β.Ηπειρο!

Συγκλονιστική επιστολή Βορειο-Ηπειρώτισσας Φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προς καθηγητήν της όπου διεκτραγωδεί γιατί “εξαφάνισαν” τη Βόρειο Ήπειρο ανθέλληνες!

Αλλά επιμένει να ελπίζει ότι ο ΑΕΤΟΣ της ηρωϊκής Β.Ηπείρου θα ξαναπετάξει!-ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Η…ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ της Β.Ηπείρου
προς τον καθηγητή της: 

“Αχ , αμάρτησα Δάσκαλε μου.. με συνεπήρε το Ευαγγέλιο Σας! Ξεδιπλώνετε με αποδείξεις και ονόματα το μεγαλείο της ουτοπίας,του θεάματος, του χρήματος ,της ηδονοβλεψίας της απληστίας, του θώκου, των πολύπλευρων συμφορών της παγκοσμιοποίησης , τις 10 εντολές του Ευαγγελίου όπου καταπατήθηκαν, κακοποιήθηκαν,υποβαθμίστηκαν, κατακρεουργήθηκαν.


Είτε από τον δημοσιογραφίσκο της αράδας, είτε από τον αναγνώστη,τον αρχισυντάκτη,τον διευθυντή,το κόμμα,τους αληταράδες της TV.
Η κοινωνία μας έγινε απρόσιτη,αδιάφορη για το ποιοτικό, για το γνήσιο,για το ανόθευτο .Η απληστία της σύγχρονης κοινωνίας σαν δεύτερη Λερναία Ύδρα αποκεφαλίζει την ΑΛΉΘΕΙΑ ... όπως έχει... γνήσια ,σκληρή,ακλόνητη, περήφανη!

Φυσικά πολλοί σκιάζονται την οντότητα αυτή ,σαν ο διάβολος το λιβάνι, την Τίμια Κάρα λίγη έχουν το θάρρος και θράσος - αν θέλετε- να την ανυψώνουν στα Ουράνια .Δίχως να θέλω να σας κολακεύσω Δάσκαλε, Εσείς ανήκετε στην Ελίτ αυτού του κύκλου!!!

-Εδώ... στη Βόρειο Ήπειρο Δάσκαλε μου, υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος... πολλοί δεν το κατανοούν...δεν θέλουν να το κατανοήσουν...

Έτσι τους βολεύει... η καρέκλα τους πάνω απ’ όλα, όσοι σηκώνουν κεφάλι τους το κόβουν ως σύγχρονοι δήμιοι –εδώ- Δάσκαλε μου. Ο Χότζα ακόμη ζει και βασιλεύει !

Τον μνημονεύουν τα αδέλφια του οι επίορκοι του Ελληνισμού. Ε, ναι επίορκοι είναι οι εκπρόσωποι μας... τι να λέμε ψέματα ... Καθίκια είναι.

Μας κατάντησαν για δεύτερη φορά- αν και σε καιρούς Δημοκρατίας- υπόδουλους, δίχως φωνή ,ΟΛΟΙ,δεν βγάζω κανέναν από το ‘’πάρτι’’ της διαφθοράς.

Μας πονάει δεν αντιλέγω... ακόμη όμως βρισκόμαστε σε χειμερία νάρκη,υπνοβατούμε, κρυμμένοι πίσω από τα μικροσυμφέροντα μας ,ΟΛΟΙ...
Ζούμε εδώ, στα Άγια χώματα των προγόνων μας, των ηρώων μας, ως ανάξιοι κληρονόμοι!

Η παγκοσμιοποίηση αγκάλιασε και το λαό μας ... από βοσκοί γινήκαν ηθικοί αυτουργοί προδίδοντας τα ιερά και όσια της ψυχής τους, της ζωής τους, της ίδιας τους της οικογένειας του λέγεται Β. ΉΠΕΙΡΟΣ.

Έχω μεγάλη ΛΊΣΤΑ ονομάτων και λέω σιγά –σιγά να τα βγάλω στη φόρα ...Η ώρα ζυγώνει , οι αποδείξεις αρχίζουν να ξεδιπλώνονται ... αργά αλλά σταθερά !

Μας κατάκλεψαν , μας ξεπούλησαν Δάσκαλε, ακόμη και την πίστη μας εξαγόρασαν οι ιερόσυλοι ,οι ραδιούργοι...
Πως να πιστέψουμε ; Απ’ τη στιγμή όπου οι ίδιοι οι κληρικοί της περιοχής είναι ζωντανό παράδειγμα κοινού εγκληματία, κλέφτη ,ψεύτη, και ένα σωρό άλλα επίθετα ... δεν είναι της ώρας να αναφερθούν περαιτέρω χαρακτηρισμοί ...σας κάλυψα!
Τα φτερά του Αετού μας περήφανα ακλόνητα θέλουν ξανά να
πετάξουν , νοιώθουν όμως εγκλωβισμένα στη Γη , βλέπουν το κενό να τους ΣΤΡΑΓΓΑΛΊΖΕΙ τη δύναμη , τα όνειρα ,την αγάπη , ...το αύριο!
Το μέλλον είναι μπροστά ,θα πετάξει ο ΑΕΤΌΣ μας ψηλά ; Η ιστορία θα το δείξει!

Με σεβασμό και πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ***

***Η ψυχωμένη Βορειοηπειρώτισσα φοιτήτρια κυκλοφορεί στους κύκλους της με το χαρακτηριστικό παρατσούκλι ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ.
Φαίνεται ότι έχει όντως τη φλόγα της Σπετσιώτισσας μεγάλη ηρωϊδας του 1821, αν κρίνει κανείς από κείμενό της … Έχει τσαγανό το κορίτσι.. Και είναι χαρακτηριστικό δε πως υπογράφει την επιστολή της με “πατριωτικούς χαιρετισμούς”. Αλήθεια ποιό από μας υπογράφει τις επιστολές τους με τον θαυμάσιο αυτόν χαιρετισμό; Μάθημα λοιπόν από την φοιτήτριαβ για όλους μας… Και να μην μας διαφεύγει δε πως η ΒΟΡΕΙΟΣ είναι η μόνη ακραιφνως ελληνική που εξακολουθεί μετά το 1821 να είναι σκλαβωμένη… Οι σιωνιστικά διοικούμενες χώρες της Δύσης απλά δεν το θέλουν! Ναι να συνεχίσουμε να είμαστε “φίλοι” με τις κατά φαντασία αυτές προηγμένες χώρες …ώστε εμείς να μην έχουμε καμιά …προαγωγή..και να κρατάμε στη σκλαβιά της Βόρειο ΄Ηπειρο! Τέτοια είναι η μεγαλοσύνη των πολιτικών της Αθήνας …
Δεν ξέρουμε αλλά το ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ είναι ένα δυναμικό σάϊτ, που όμως μόνον εκλεκτοί έχουν πρόσβαση σ΄αυτό. Ούτε εμείς μπορούμε. Υποπτευόμαστε ότι πίσω από αυτό είναι η Μπουμπουλίνα… Αν , λέμε , μας εμπιστεύετε …ας μας δώσει έναν κωδικό πρόσβασης…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου