Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΜΑΛΑΚΕΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ!!! ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ ΜΕΜΕΤΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ! ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ...ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ!

Τ' ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ; ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ '40 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!!!

Οι επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδος από τους γείτονές μας θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Τα εδώ όμως συστημικά ΜΜΕ και οι υποτελείς στους δανειστές πολιτικοί μας, κάνουν την πάπια. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα έχουμε δεχθεί επίθεση από τον εχθρό χωρίς να έχουμε πάρει χαμπάρι. Επειδή οι ξεφτίλες μάς...κοιμίζουν και προσπαθούν να μας θυμίσουν μόνον τις υποχρεώσεις μας στην εφορία και τους τοκογλύφους της ΕΕ! Τις δικές τους υποχρεώσεις όμως ποιος θα τους τις θυμίσει;
Ιδού λοιπόν τι έγινε όπως αναφέρει ν Νεολαία Βορειοηπειρωτών: 
Όπως ενημερωθήκαμε από τον μόνο μάρτυρα τον φύλακα και συντηρητή της Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μπομποστίτσα, αλλά και είδαμε με τα μάτια μας και αποθανατίσαμε με το φακό μας στις 21 – 08/2014 άγνωστα άτομα προσπάθησαν με εμπρησμό να κάψουν την Μονή αυτή.
Ο ίδιος ο Θ. Γ (βάζουμε τα αρχικά για ευνόητους λόγους) χτες μετά την Θεία Λειτουργία ενημέρωσε του συγχωριανούς του και εμάς πως πριν δύο μέρες στις 21 08 κατά την ώρα που εργαζόταν για να αφαιρέσει τα ξερόχορτα η κόσα του έσπασε και καθώς ανέβηκε κοντά στο ναό, είδε δύο άτομα νεαρής ηλικίας οι οποίοι έρχονταν προς τα εκεί. Τον χαιρέτισαν και ζήτησαν να δουν το ναό, αφού άναψαν κεριά, χωρίς να κάνουν σταυρό και φυσικά με πρόθεση να ελέγξουν το χώρο και τα άτομα που ήταν εκεί, έφυγαν. Ο Θ. Γ συνέχισε να διορθώνει την κόσα του χωρίς να δίνει σημασία όταν μετά από πέντε λεπτά από την αποχώρηση τους ξέσπασε φωτιά κοντά με την είσοδο της Μονής η οποία δεν φαίνεται από το ναό. Σε μήκος δύο και παραπάνω μέτρων είχαν ρίξει εύφλεκτο υλικό με στόχο να πάρουν τα πολλά ξερόχορτα γύρω από την Μονή με αποτέλεσμα να καεί η Μονή, ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά και το μνημείο τον Ελλήνων Πεσόντων που βρίσκεται στο ίδιο χώρο (πριν από κάποια χρόνια έκαψαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου