Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟς ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ; 

Γιατί δεν πέφτει ντουφεκίδι; Μα ούτε ένα γκαζάκι;. Για τι δε διαμαρτύρονται οι ψευτονταήδες Έλληνες , αλλά σκούζουν συνεχώς για τα δεινά που τους έφεραν τα ντόπια τσανάκια των Δανειστών; 
Και φυσικά εννοούμε τους εκλαμπρότατους τυχοδιώκτες: ΓΑΠ.-ΠΑΠΑΔΗΜΟ,- ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, Αλογοσκούφη κ.λ.π. Όλοι οι κλεφταράδες  Τραπεζίτες , και φυσικά τον νιόφερτο Χαρδοκούπη,ή όπως διάολο τον λένε,,,Μα ΟΛΟΙ τους ψωμολίμες οργανέτα διεθνών δολοφονικών κέντρων αποφάσεων...  Τομάρια του κερατά.

Γιατί αποδεδειγμένα δολοφόνοι- ΞΗΡΟΣ- Μαζιώτης  κι άλλα φαιδρά υποκείμενα,που απολαμβάνουν ασυλία από την αριστερά, μάλιστα δε τους ηρωοποιούν και τους παρέχουν προστασία, αν και φευγάτοι από τα σίδερα της φυλακής δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση κατά της σημερινής χούντας; Επαναστάτες δεν δηλώνουν... οι κωλόπαιδες; Πού είναι η επανάστασή τους;
Πού είναι οι ΄Ελληνες και κάνουν το κορόϊδο επί 4 χρόνια; Γιατί δεν κουνιέται φύλλο στο Ελλάντα κι άπαντες έχουμε αφεθεί στο φαστισταριό-χουντικό δίδυμο ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- που αποφασίζουν και διατάσσουν ό,τι τους καυλώσει!
Υπάρχει εξήγηση για το δήθεν μούδιασμα των σκατοελλήνων. Διότι περισσότεροι από τους μισούς... ΄Ελληνες,  όλα αυτά ταθίκια που κούναγαν σημαίες στις πλατείες... τα έχουν μασήσει, έχουν βολευτεί, τα έχουν αρπάξει... Πως διάολο λέτε...να έχει γιομήσει η Ελλάδα από εξοχικα, φουσκωτά κι αγροτικά πανάκριοβα ...αγροτικά τζίπς ..για τους κάμπους του Κολωνακίου  κ.λ.π..... Με τον μισθό αποκλείεται. " Μαζί τα φάγαμε , είπε ο μεγάλος Πάγκαλος! Αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το ίδιο είπε σε κάποιο αρχίδι διοικητή της ΔΕΗ: "Ειπαμε ρε φίλε να κάνεις ένα δωράκι στον εαυτό σου αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!" 
Οι μισοί ΄Ελληνες και περισσότεροι αποτελούν μέρος της πολιτικής μαφιόζικης  αλητείας....Είναι οι ίδιοι αλήτες!
Γι αυτό και υπάρχει τέτοια μουγκαμάρα. Όλο το έθνος μοιάζει μουδιασμένο...Δυστυχώς οι έντιμοι δεν έχουν την πλειοψηφία. Η Ελλάς είναι υπό κατοχή εσωτερικών αρπακτικών. Είναι ο γείτονάς σου! Γιατί λέτε αρνείται να σε συνοδεύσει σε μια διαδήλωση;Διότι έχει βολευτεί από πριν... 

Και το τροπάρι της αλητείας θα συνεχιστεί... Με μικρόνοες και τυχάρπαστους Σαμαρά-Βενιζέλο το τροπάρι της εξαφάνισης της Ελλάδας μας θα συνεχιστεί. Για την πολιτική τους επιβίωση ..θα εξαερίσουν την πατρίδα. Από πλευράς αντιπολίτευσης δεν υπάρχει καμιά σοβαρή προσδοκία! Είναι τυχάρπαστοι κι αυτοί ..οι παριστάνοτες τους αριστερούς, και βαθέως ανίκανοιι, διότι με όλη αυτή τη βαβούρα της κρίσης, δεν έκαναν ούτε μια κίνηση ελπίδας. Αντίθετα έχουν ξεπουληθεί στα ξένα οικονομικά κέντρα αποφάσεων και λένε απλά ΥΕΣ ΜΕΝ!


Κι όμως τα προβλέψαμε  πριν από 4 χρόνια και κάναμε πρωτοσέλιδο ΛΑΒΑΡΟ τα επερχόμενα , που υπάρχουν ακόμη και σήμερα στην ιστοσελίδα αυτή, που βλέπει πέρα από τη μούρη της...
Αλήθεια έχετε δει αντίστοιχο μήνυμα σε άλλη ιστοσελίδα; ΄Έχετε δει σε άλλη ιστοσελίδα να παίρνει θέση για τα καθημερινά; ΄Η μόνο σας σερβίρουν ειδήσεις άνοστες ;  Δείτε τι γράφαμε πριν δύο χρόνια μεν... αλλά βάλτε και 2 άλλα χρονάκια που πριν είχαμε επισημάνει το φαινόμενομ μόλις έσκασε η ταχνητή κρίση σε βάρος της Ελλάδας.
Συμπερασματικά: ΄Ολοι αυτοί οι κλόουν που παριστάνουν τον πολιτικό πρέπει να πάνε στο Γουδί. Είναι ισχνής νοητικής επάρκειας, αρπακτικά δι ίδιο συμφέρον, και με αλήτηρια συχοσύνθεση εκ γεννέσεώς του. Μιλάμε για όλους! Εξαιρούνται ένας-δύο...άντε τρεις! Ουδείς εταιρος.   


Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ..ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ...ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!                                     
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.. ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!                

ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣΤο δίκτυο της Τράπεζας Τύπου έχει επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση , προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951..Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μονστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog  του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες..Κι αμέσως μετά θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε , δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνιέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν... το ξέρετε και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτού, οι μπάσταρδοι!Φύγετε τώρα...από τις μεγαλοπούλεις.  

Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Αυτό το καρεδάκι το βλέπετε εδώ τουλάχιστον δυο χρόνια ! Τα προλαλήσαμε όλα, τότε.. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση... Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη;Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ...                

Αυτονομηθείτε τώρα. Φύγετε! Δεν βλέπετε; Και το κοτέτσι σας , το λαχανόκηπό σας ακόμη θέλουν να αρπάξουν ... Είναι κράτος αυτό και φίλος του πολίτη ή έχθρος και διώκτης του; ΛΗΣΤΟΣΙΜΟΡΙΤΗΣ; 

ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Μην δίνετε δραχμή  στο φαύλο Κράτος που κατευθύνουν οι δολοφόνοι των εθνών  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Τίποτε άλλο .Ξέρουμε ότι δεν θα καταλάβαιτε... κυρίως δε αν είστε από τα πλειοψηφικά λαμόγια που επί  δεκαετίες ροκανίζουν αυτό το έθνος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου