Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ... ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!-ΛΑΜΟΓΙΑ


ΕΤΣΙ  Μ Ε ΤΟΣΗ..ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΜΈΡΙΜΝΑ  ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ  ΤΟ  ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ! Κι έπειτα μιλάμε για
την ...προστασία των ζώων... Περιέργως δε η Π.Φ.Π.Ο  δεν έχει
καταδιώξει κανέναν από τους εμποράκους αυτούς... 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ      ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΦΙΛΟΖΩΩΝ          


Η ΦΙΛΟΖΩΪΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ...ΖΟΥΓΚΛΑ!....

Σήμερα: 1) Τι αποκαλύπτει μια φίλη της Ράμπο  της φιλοζωϊας μας Μανδάμ Μάρθας... η κ. ΕΥΗ ΜΑΓΚΟΥ!
2) Σκληρές αλήθειες από τη δημοσιογράφο κ. Αννίτας Κασσιμάτη.

AKOY TI  ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΥΛΟΠΙΑΤΣΑ..
Εξαφανίστηκε! Οι Ράμπο ποτέ δεν εξαφανίζονται
Ετοιμάζουν νεο σχέδιο επιθέσεων!
Για προσμπούκι: Διαβάστε και δυο ανώνυμους:

1.              Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2013 - 7:44 μ.μ.
Μηπως γνωριζει καποιος απο τους φανατικους υποστιρηκτες της κ. Πουλτιδου να μας πει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;; ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;;


2.               Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2013 - 7:41 μ.μ.
Ολοι εμεις οι αγνοι φιλοζωοι, στηριζουμε τους δημοσιογραφους στις αποκαλυψεις τους, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, να φανει η αληθεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Απάντηση


ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΡΑΜΠΟ ΜΑΡΘΑΣ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ η κ. ΕΥΗ ΜΑΓΚΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ –Δείτε και θα καταλάβαιτε σε ποια μεγάλη δημοσιογραφική φλέβα πέσαμε...



Αν και υπογράφω σαν ‘ανώνυμος’ δηλώνω πως ονομάζομαι Εύα Μάγκου και γράφω κάτω από κάποιον άλλο μη ανώνυμο και επώνυμο Κύριο της φιλοζωίας (Iraklis Dimitriadis). 
Το κείμενο είναι αναδημοσίευση παρόμοιου blog, οπότε δεν θα αναλωθώ να γράφω ότι έγραψα και εκεί. http://indobserver.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7678.html
Με την Μάρθα δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, έχουμε όμως μιλήσει πολύ και σε μηνύματα και τηλεφωνικά. Δεν είναι η Αγία Πουλτίδου, είναι μια γυναίκα που έχει πάθος με τα ζώα
και κυνηγός ανθρώπων που δεν τα σέβονται. Το κάνει καλά ή λάθος είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Κατά την γνώμη μου έβαλε την δική της ζωή σε δεύτερη μοίρα και σίγουρα θα ήθελα να την μαλώσω πολύ όταν μου λέει «πούλησα ένα οικόπεδο για να σώσω τα ζωάκια που έσωσα». 

** Να το τεράστιο φάλτσο της κ. Μάρθας. Είναι κυνηγός ανθρώπων... Διασώζεστε κ. Μάγκου με τη συνέχεια της φράσης σας. Περί αλλού παπά Ευαγγέλιο...Θεμελιώδης αρχή είναι ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται και δεν μπορεί ο σεβόμενος με καμιά αρχή και δικαίωμα να μεταβάλλεται σε κυνηγό ...ασεβών συνανθρώπων του! Κατανοητόν;   

Κάποιοι θα το θεωρήσουν αξιέπαινο, εγώ αν και συμφωνώ με εκείνους και υποκλίνομαι το θεωρώ τρωτό της προσωπικότητας της και είμαι σίγουρη πως κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν για να της κάνουν κακό είτε σαν σύμβουλοι είτε σαν εχθροί. Είναι λογικό να αποκτήσει εχθρούς, και σήμερα το να γράψεις κάτι για κάποιον στο διαδίκτυο κε να το επαναλάβουν κε άλλοι δυο έγινε απόδειξη ενοχής! 

Η ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ... ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, διότι κατ΄αυτόν τον τρόπο πειθαναγκάζει, τρομοκρατεί, εκφοβίζει, «ψαρώνει» τους άλλους !!
Συνεχίζει η αξιοπρόσεκτος κ. Εύη Μάγκου:
Η Μάρθα δεν είναι δικηγόρος, το τι είναι το γράφει όμως στις απαντήσεις που έχει δώσει, διαβάστε το στο site που σας έδωσα. Το να δηλώνεις όμως δικηγόρος ‘ψαρώνει’ κάποιους που κακοποιούν τα ζώα, έτσι κι αλλιώς με τόσες περιπτώσεις που έχει δει δικηγόρος χωρίς δίπλωμα έχει γίνει.
Οποιοι λοιπόν έχετε λίγο μυαλό, σκεφτείτε ποιος και γιατί αναφέρονται στην Πουλτίδου και τι κέρδος θα έχουν. Ξέρετε 1+1 συνήθως κάνει 2 και όχι 11! 

ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ: Η GREECE EXPOSED!
ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ.. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!


Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στο Greece Exposed αλλά ήταν πολύ ΄κομψός’. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στους Έλληνες ‘’φιλόζωους’’ συνεργάτες του Greece Exposed που ενοχλούνται από τις έρευνες που γίνονται και γνωρίζει η Μάρθα μιας που στην ομάδα που κάνει τις έρευνες υπάρχουν και άτομα που την γνωρίζουν και έχει βοηθήσει.
 Όποιος ‘αγγίξει’ την πολυεθνική Greece Exposed ή βρεθεί στον δρόμο της αμέσως γίνεται το αντικείμενο της επόμενης επίθεσης. Να θυμίσω μερικά ονόματα; Μαρία Θεοφανοπούλου, εγώ, η φιλοζωική Σερρών, Patras-hunde, Βάσω Τάκη, Πέτρα Χατζηπαναγιώτου. 

Το Greece Exposed, οι μη Έλληνες αλλά και οι ‘Ελληνες συνεργάτες του (όσοι έχουν αναφερθεί ήδη σε κάποιες καταγγελίες σε συγκεκριμένο site αλλά και όσοι ακόμα δεν έχουν αναφερθεί για αυτονόητους λόγους) έχουν ήδη μηνυθεί και από την φιλοζωική Σερρών και από την Μάρθα Πουλτίδου και από άλλα δυο άτομα που προς το παρόν δεν θέλουν να αναφερθεί το όνομά τους. Η Εισαγγελία έχει τεράστιο όγκο καταγγελιών και καταγεγραμμένων απατών που μελετά εδώ και ένα μήνα. Γιατί νομίζετε οι Έλληνες συνεργάτες-admin δεν τόλμησαν ξανά να διαψεύσουν πως συνεργάστηκαν με αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος με το Greece Exposed; Γιατί δεν ενόχλησε ποτέ η εισαγγελία κανέναν από όσους έκαναν έρευνες καταγγελιών και απατών; Υπάρχουν δυο δικηγόροι σύμβουλοι, ένας στην Αθήνα και η δεύτερη στην Βόρεια Ελλάδα που μελετούν τις απάτες πολύ πριν γίνουν οι αποκαλύψεις σε δελτία τύπου κλπ. 
Η Μάρθα έβαλε τα λιθαράκια της σε πολλές ανακαλύψεις, μπλέχτηκε σε πολλών περίεργων ιστοριών τις έρευνες και έγινε στόχος. Είναι άνθρωπος, κάνει λάθη και έχει αδυναμίες όπως όλοι, αλλά είναι ‘αντράκι’ δεν ‘μασάει’, και αγαπάει τα ζωάκια. 
Όταν λοιπόν διαβάσετε ξανά για την Πουλτίδου να έχετε γνώμονα την αντισυμβατικότητά της…

Μια και η κ. Πουλτίδου διεξάγει έρευνα για το ημιελληνικό αυτό μπλογκ γατί δεν μας στέλνει όσα στοιχεία έχει στην κατοχή της έως στιγμής;.. Θαρείτε ότι το ΗΝΑ(Πρακτορείο Ειδήσεων) θα καθήσει με σταυρωμένα χέρια; Ένα λέμε θα ξεσκεπαστούν όλοι ..Μπήκαμε σε έναν χορό –άθικτο πριν για μας κι από το σύνολο του ελληνικού Τύπου, ο οποίος περιορίζεται σε αναφορές κακομεταχείρισης ή δολοφονίας ζώων, πράγμα που πια έχει γίνει  βαρετό...- Και θα χορέψουμε αυτόν τον χορό μεχρι...το τελευταίο ταγκο με όσους εκμεταλλεύονται τη ζωοφιλία! ΚΑΤΑΝΟΗΤOΝ;

Απαντήσεις δικές μας:

Ευχαριστούμε Κυρία Mάγκου. 
Οι σημειώσεις σας  είναι σοβαρές.
Ως προς το exposed, δεν ξέρουμε , απλά αναφερθήκαμε σε δημοσιεύματα του.. Δεν τα υιοθετούμε αλλά είναι υπαρκτά κι αυτό κάναμε. Τα μεταφέραμε! Το αν έχει μηνυθεί από την Πουλτίδου, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.Ούτε δε ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες στον Εισαγγελέα που ...ερευνά την υπόθεση... Διότι ήδη αυτές τις λίγες μέρες που αναμιχθήκαμε στο θέμα... καταλάβαμε πως λειτουργούν τα φιλαράκια της Ράμπο κ.Πουλτίδου... Πέφτει σύρμα κι αμέσως όλοι, γιομίζετε με ...καταγγελίες κι ανεξήγητη οργή κατά παντός που έχει διαφορετικές απόψεις από την Πάππισα Μάρθα.. της σκυλοφίλου. Κι ανθρωποκυνηγου, όπως επισημαίνετε εσείς.
 Θα χαιρόμασταν να μας στέλνατε το περιεχόμενο των μήνυσης, δεν θα το κρύψουμε. Εμείς κάνουμε έρευνα δημοσιογραφική. ..Εχουν καταφθάσει ουκ ολίγα για την παράνομη διακίνηση και εμπορία ζώων στην Ελλάδα.
Δεν κατηγορήσαμε την κ. Πουλτίδου ..ερωτήματα της θέσαμε μόνον... και δεν έχουμε απάντηση... Τι δουλειά κάνει; Πώς ζεί;...Μετά την επέμβασή μας πρόσθεσε στο face book, OTI σπούδασε στο Α.Π.Θ, αλλά δεν μας λέει τι σπούδασε...
Στη διάθεσή σας είμαστε αν με το κόσμιο πνεύμα που εμφανίζετε, μπορείτε να μας στείλετε με
e-mail όσα στοιχεία νομίζετε!-- Όσο για τους άλλους κουκουλοφόρους που γράφουν τον άπατό τους, λίαν προσεχώς... Η περίεργη και φαντασιόπληκτη μήνυσή της κατά δημοσόγραφου, και οι απίστευτα λυσσαλέες κρίσεις βαλτών κουκουλοφρων ανωνύμων  είναι αυτά που  μας ώθησαν να ερευνούμε δημοσιογραφικά   τα ανεξέλεγκτα και μπερδεμένα πλέον φιλοζωϊκά της χώρας.. Ο χώρος ώζει.. μπάζει από παντού. ΄Οποιος έντιμος φιλόζωος επιθυμεί να χτυπηθούν οι μαφιόζοι – είναι πολλά τα κυκλώατα που πνίγουν την αληθινή ζωοφιλία, ας βάλει ένα χεράκι,  όπως κάνετε εσείς φίλη κ. Μάγκου με τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Να μας στέλνετε τα πάντα με e-mail.. Θα μιλάτε σε μας επώνυμα. Θα αναδεικνύουμε τις πληροφορίες σας κι αν δεν επιθυμείτε τη δημοσιοποίηση του ονόματός σας , να μας το δηλώνετε κι εμείς θα σας καλύπτουμε..    Και να μην ξεχνάμε ότι η Η.Ν.Α δεν κουβεντιάζει με ανώνυμους! Η ανωνυμία είναι ζούγκλα και δεν τιμά κανέναν που νιώθει υπεύθυνος ως πολίτης κι ως άνθρωπος και μάλιστα  αυτοπροσδιοριζόμενος ως πολιτισμένος...
ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ...
Να μην ξεχνάτε ΟΛΟΙ: Στην κοινωνία μας υπάρχουν οι φιλόζωοι, αλλά και οι μη συμπαθούντες τα ζώα, οι οποίοι σαφώς δεν πρέπει να λοιδωρούνται από τους πρώτους. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κανείς φιλόζωος... Είναι υποχρεωτικός ίσως ο σεβασμός της κάθε ζωής επί του πλανήτη, αλλά να μη φτάνουμε και σε ακρότητες που γελοιοποιούν. Και σαφώς πρέπει να στηλιτεύονται οι βάνδαλοι και οι κοινοί εγκληματίες που εν ψυχρώ βασανίζουν ή και φονεύουν τετράποδα.
Ευχαριστούμε...  


ΕΤΣΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ  ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ! Κι έπειτα μιλάμε για
την ...προστασία των ζώων... Περιέργως δε η Π.Φ.Π.Ο  δεν έχει
καταδιώξει κανέναν από τους εμποράκους αυτούς... 


ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ!


Αποστολές ελληνικών αδέσποτων ζώων στην Ευρώπη
Απαντήσεις στα ερωτήματα 

της 
Αννίτας Κασσιμάτη   http://animalspress.blogspot.gr/2010/03/blog-post_8223.html

Προκαλώ αυτόν που βάζει όριο στην ελευθερία του λόγου και απειλεί με την δικαιοσύνη, να πάει όλους εμάς που τον αμφισβητούμε και του λέμε ότι λέει ψέματα.
Αν έχει τα κότσια βέβαια. Γιατί πιο θρασύδειλους ανθρώπους, από αυτούς τους «φιλόζωους» που κραυγάζουν σε αυτό το μπλοκ, δεν έχω γνωρίσει.
Έχω μπει σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και καταφύγια, έχω δει πολλά, έχω καταγράψει πολλά. 
Αποδείξεις υπάρχουνε ακόμη και για τον πιο άσχετο με τα φιλοζωικά.
Αρκεί να ξέρει τι ακριβώς να διαβάσει...


Λοιπόν για να τελειώνουμε, γιατί η χυδαιότητα και η προκλητικότητα σας δεν έχει όρια.
1. Να παραδεχθούμε ότι η τιμή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε αδέσποτο σκύλο είναι τα έξοδα του σκύλου που κάνατε. [αιματολογικές εξετάσεις, εμβόλια, στείρωση, τσιπάκι, διαβατήριο, εισιτήριο για το αεροπλάνο]. Σύνολο περίπου 545 ευρώ.
Άρα τα 250-350 ευρώ που αναγράφονται δίπλα από κάθε σκύλο είναι λίγα.
Ή είστε τόσο ελεήμονες που τα υπόλοιπα τα βάζετε εσείς για κάθε σκύλο που όπως λέτε είστε τόσο φτωχοί ή κάτι άλλο συμβαίνει. (Το γνωρίζω αλλά δεν θα το αναφέρω στην παρούσα στιγμή).
2. Το κάθε καταφύγιο στην Γερμανία, κάνει εράνους για κάθε αδέσποτο που εσείς μαζεύετε, αναφέροντας μια δακρύβρεχτη ιστορία, και τα ποσά φθάνουν μέχρι και τα χίλια ευρώ το λιγότερο. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟ!!!!!!! Χώρια η τιμή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε σκύλο.
3. Και έπειτα έρχονται και οι δωρεές σε χρήματα, των Γερμανών. Μιλάμε για ποσά της τάξεως των 2000, 3000 ευρώ και πάνω. Για κάθε ελληνικό σωματείο που συνεργάζεται μαζί τους. Φθάσαμε σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε σωματείο που έχει καταφύγιο εδώ στην Ελλάδα και κλάφτηκε πάρα πολύ, που θα του πληρώνουν οι Γερμανοί το ενοίκιο κάθε μηνός.
4. Το κάθε γερμανικό καταφύγιο ζητάει πράγματα από τους αφελείς ζωόφιλους Γερμανούς, λέγοντας πάλι μια δακρύβρεχτη ιστορία, και οι τροφές, τα κουβερτάκια, τα σπιτάκια, τα κλουβάκια, οι παγίδες, τα καλαθάκια, οι φωλίτσες, τα στρωματάκια, οι ποτίστρες, κ.λ.π. εισρέουν στο κάθε καταφύγιο με αφθονία. Όλα αυτά στέλνονται στο κάθε φιλοζωικό ελληνικό σωματείο που συνεργάζεται μαζί τους. 
Όμως στην Ελλάδα τα φιλοζωικά σωματεία δεν έχουν όλα καταφύγια. Τα αδέσποτα είναι στον δρόμο, ταίζονται από φιλόζωους πολίτες, και όταν κάνει κρύο ή βρέχει, κουρνιάζουν όπου μπορούν για να προστατευθούν.
Οπότε ρωτάω εγώ, σαν αφελής που είμαι. 
ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????????
5. Τα περισσότερα ελληνικά φιλοζωικά σωματεία ζητιανεύουν από τους Έλληνες φιλόζωους για τροφές και υλικά. Και οι περισσότεροι Έλληνες προσφέρουν.
ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ?????????
6. Τα ταμεία των ελληνικών φιλοζωικών δεν ελέγχονται παρά μόνο αν γίνει καταγγελία. Οπότε τίποτε δεν μπορεί να μας πείσει για το τι γίνεται με τα χρήματα που εισπράττουν. Υπάρχουν σωματεία που τα χρήματα αυτά και οι δωρεές, δεν μπαίνουν στον λογαριασμό του σωματείου, αλλά στον λογαριασμό του πιο επιτήδειου μέλους του Δ.Σ. Και το Δ.Σ. δεν γνωρίζει τίποτε, ούτε φυσικά ελέγχονται αυτοί οι λογαριασμοί.
7. Ο νόμος στην Γερμανία που αναφέρει για τα «ασφάλιστρα» ισχύει μόνον για τα γερμανικά σκυλιά που υπάρχουν στα καταφύγια. Όχι για τα ελληνικά, ισπανικά κ.λ.π. αδέσποτα που στέλνονται εκεί στα τυφλά, και βαφτίζονται γερμανικά, σαν τα εισαγόμενα αμνοερίφια, που τα κρατάνε οι Έλληνες κτηνοτρόφοι μια εβδομάδα και τα πουλάνε σαν ελληνικά.
8. Να πούμε και για τις reunion γιορτές που γίνονται για να δουν οι «φιλόζωοι» τα σκυλιά που δώσανε με τους νέους ιδιοκτήτες τους. Σε όλα τα video που έχουν επιδειχθεί μέχρι τώρα, στις γιορτές αυτές εμφανίζονται μόνον 5-10 σκυλιά. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Αν υπολογίσουμε ότι κάθε ελληνικό σωματείο στέλνει στα γερμανικά καταφύγια 70-120 ελληνικά αδέσποτα τον χρόνο, τότε σε κάθε γιορτή θα έπρεπε να υπάρχουν 70-120 σκυλιά για κάθε σωματείο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ?
Γιατί δεν εμφανίζονται σε αυτές τις γιορτές?
9. Τα αδέσποτα που φεύγουν για την Γερμανία από όλα τα ελληνικά φιλοζωικά σωματεία, κάθε χρόνο είναι το λιγότερο 4.000 ζώα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΖΩΑ ΠΕΡΣΙΝΑ Ή ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
Και ότι ζουν καλά με τις οικογένειες που τα υιοθέτησαν? Και εννοώ και για τα 70 ζώα που στείλατε το 2009, τα 70 ζώα που στείλατε το 2008, κ.λ.π. Για το κάθε ελληνικό φιλοζωικό σωματείο.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ????????????

Για να ενημερωθείτε τι σημαίνει η λέξη SCHUTZGEBÜHR που αναφέρει ένας "φιλόζωος" αναγνώστης.
Οπότε αυτό που ισχυρίζονται οι "φιλόζωοι" δεν ισχύει. Η τιμή δίπλα σε κάθε αδέσποτο ελληνικό σκύλο είναι η προκαταβολή για να κλείσουν τον σκύλο, η οποία μετά αφαιρείται από την τιμή αγοράς.
Οπότε από μόνοι τους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς τους, ότι αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα τους.
Ντροπή τους.
Η ερμηνεία είναι:
Μια μικρή χρέωση είναι για να διασφαλιστεί η αίτηση από άτομα που έχουν συμφέρον σε μια υπόθεση πάνω του. Έτσι δείχνουν το ενδιαφέρον τους αυτό καταβάλλοντας ένα τέλος. Οι αμοιβές Προστασία χρησιμοποιούνται σήμερα από πολλές δημόσιες εγκαταστάσεις που απαιτούνται από κρατικούς φορείς, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, ενώσεις, και φυσικά από ιδιώτες πωλητές, για παράδειγμα, για ορισμένα έγγραφα, προσφορά, συλλογές ετυμηγορία, νομικές συλλογές και δημοσιεύσεις. 
Κοινή μία είναι η ονομαστική αμοιβή, ακόμη και κατά την εκτύπωση καταλόγων, οι οποίες συνήθως ενδιαφέρονται και για παραγγελίες, το τέλος αυτό αφαιρείται έπειτα από την τιμή αγοράς. 
Στη Γερμανία δεν υπάρχει νομικό καθεστώς για τη χρήση του όρου ονομαστική αμοιβή.


Αυτά τα ολίγα προς το παρόν για να σας βάλω σε σκέψεις.
Σταματήστε να κομπάζετε λοιπόν και να προσπαθείτε να μας πείσετε.
Οι αποδείξεις υπάρχουνε, οι περισσότερες έχουν κατατεθεί σε εισαγγελείς, και αναμένουμε.
Προκαλώ το Υπουργείο, τον κ. Καρχιμάκη και την κα Μπατζελή να με διαψεύσουνε.
Τα γνωρίζουνε όλα και δεν έχουνε κάνει τίποτε μέχρι στιγμής.
Αναμένω, και περιμένω να γίνει κάθαρση όπως διαφημίζουνε και να παρθούν άμεσα και αυστηρά μέτρα. Δεν θα περιμένω όμως πολύ.

ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ 


Τα λέει όλα η κ. Κασσιμάτη..Τι να προσθέσουμε εμείς;
Προσέξτε την τελευταία παράγραφο... Οι αρμόδιοι γνωρίζουν... Γιατί όμως σιωπούν... ΄Οχι για πολύ όμως.... ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ... Σαϊνια αναγνώστες ...ό,τι ξέρετε σφυρίξτε μας .Το ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, (ΗΝΑ) στον μισόν αιώνα ζωής του ( από το 1964) ξέρει ότι πάλι θα κάνει ένα scoop. (Πάρτε το και ως σκούπα που θα σαρώσει όλα τα λαμόγια της φιλοζωϊας...) 

8 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ... ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ Κ ΑΗΔΙΑ Κ ΘΥΜΟ Κ ΟΡΓΗ ΝΙΩΘΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ... ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ Κ ΑΗΔΙΑ Κ ΘΥΜΟ Κ ΟΡΓΗ ΝΙΩΘΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΣΤ IQ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που γράφεις ρε φίλε,αφορούν εμάς; Θα είσαι παλαβός! Αν έχεις στοιχεία για αυτά που λες γιατί δεν μας τα στέλνεις με e-mail: pressliberty@gmail.com για να δούμε ποιος θα ντρέπεται!
      Αλήθεια ποιά είναι αυτή η Αννίτα;

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν κουκουλοφόρε άκουσε: Τα γράδα του νιονιού σου είναι ολοφάνερα... Σε μας τα λες αυτά; Ε, και αν είναι από την Κίνα, τι πρόβλημα έχεις; Τα ίδια δεν γίνονται στην Ελλάδα ή θέλεις αύριο να σου βγάλουμε ανάλογες φωτογραφίες; .. ΕΧΟΥΜΕ.. Έτσι για να καταλάβεις ποιανού νιονιό είναι άδειο!
      ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΜΕ... ΑΝΏΝΥΜΟΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΌΓΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΈΝΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΌ!Επιτρέπουμε την ανάρτηση ...σου για να δει ο κοσμάκις το εύρος του νιονιού σου.Είσαι μωρέ διασκεδαστικός, όπως όλα τα κουκουλοφόρα αντράκια σαν κι εσένα!Αει σιχτίρ πιά!

      Διαγραφή
  5. Α!!!ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή