Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕ...Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ.. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑΣ ΝΗΣΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ!.. ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΡΙΑ!


Η ΙΚΑΡΙΑ ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ  ΑΥΣΤΡΙΑ!!


Άλλο πάλι αυτό: Αν η Ελλάς εξακολουθήσει να αδιαφορεί για την Ικαρία, τότε οι Ικαριώτες θα επιδιώξουν να γίνουν Αυστριακή αποικία!

Δείτε τη γράφει η Ρωσική ΙΣΒΕΣΤΙΑ! 


Οι Ικαριώτες  δηλώνουν απόσχιση εάν η Αθήνα δεν προσφέρει ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης και ρωμαλαία  οικονομικά μέτρα για τη στήριξη του νησιού


Ελληνικό νησί θέλει να είναι αυστριακή
Φωτογραφία: REUTERS / Michael Perry
Οι Κάτοικοι του ελληνικού νησιού της Ικαρίας στο Αιγαίο Πέλαγος πρόκειται να διοργανώσεουν δημοψήφισμα για την προσχώρηση τους στην Αυστρία. Η πρόταση, η οποία υποστηρίζεται από έως και 80% Ικαριώτες, ανακοινώθηκε κατά τον εορτασμό της 100ης επετείου της απελευθέρωσης της από τον ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 
- Η επίσημη Αθήνα έχει ξεχάσει  την Ικαρία. Αν στο εγγύς μέλλον δεν  ανακοινωθούν ρεαλιστικά μέτρα για την κατασκευή νέων δρόμων και νοσοκομείο  στο νησί, τότε μπορεί οι Ικαριώτες  να αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα, -λένε. 
Πιστεύουν ότι για να τεθεί το θέμα της απόκτησης πλήρους ανεξαρτησίας πρακτικά - αυτό δεν είναι εύκολο.. Ωστόσο, μπορεί η ιδέα να υποβληθεί σε δημοψήφισμα για την  ένταξη της  Ικαρίας σε άλλο κράτος. Όχι στην Τουρκία, φυσικά, αλλά μάλλον στην Αυστρία.

Η αποσχιση  της  Ικαρίας ..θα πονέσει ιδιαίτερα την Αθήνα .. επειδή τα νερά γύρω από το νησί είναι πλούσια σε ψάρια. Τα αλιεύματα των τοπικών αλιέων καλύπτουν   το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς θαλασσινών της ελληνικής πρωτεύουσας.
Η ελληνική πρεσβεία, που βρίσκεται στη Βιέννη,  ανέφερε ότι ο διαχωρισμός της Ικαρίας από την  Ελλάδα είναι αδύνατη.
- Η Ελλάδα δεν είναι ένα ομοσπονδιακό κράτος. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των αρχών του νησιού, η οποία μπορεί να καταγγελθεί, - δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρεσβείας..
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει επίσης μια έγκυρη διεθνής συμφωνία που εγκρίθηκε στη Λωζάνη της Ελβετίας το 1923, ο αριθμός του κεφαλαίου 12, η ​​οποία ορίζει σαφώς ότι όλα τα νησιά του Αιγαίου, όπως η Ικαρία, ανήκουν στην Ελλάδα.
Ωστόσο,  αυστριακοί δικηγόροι έχουν διαφορετική άποψη.
- Η συνδεση Αυστρίας και Ικαρίας  μπορεί να συμβεί ήσυχα και ειρηνικά. Το Αυστριακό Κοινοβούλιο πρέπει να υποστηρίξει την πρόταση των νησιωτών  και να διεξαχθεί δημοψήφισμα - μετά να υπογραφεί μια συμφωνία με τις αρχές της Ικαρίας, - λέει ο ειδικός στο διεθνές δίκαιο, του Πανεπιστημίου του Λιντς, κ. Franz Laydenmyuler.
Πιστεύει ότι σε αυτήν την περίπτωση, η Αυστρία θα πρέπει να υποχρεωθεί να αποστέλλει στο νησί  στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις  για την παρακολούθηση της ασφάλειας και της νομιμότητας. Στην ιστορία υπάρχουν παραδείγματα όπου τα νησιά που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, έχουν ενταχθεί ..σε άλλα κράτη  . Για παράδειγμα, η Γροιλανδία, η οποία ανήκει στη Δανία. Ή η Χαβάη, που είναι μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών.   



Читайте далее: http://izvestia.ru/news/530661#ixzz2S6gMTr3E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου