Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ..και δεν έχει περάσει απο κανένα σεμινάριο της ΕΔΜ(Εταιρία Δημοσιογραφικων Μελετών )-ΜΠΡΑΒΟ!

Ο


Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της πρεσβείας στο Λονδίνο, Σπύρος Διαμαντής, ψηφίσθηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος διπλωμάτης σε θέματα Τύπου.

Στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο Σπύρο Διαμαντή, απονεμήθηκε φέτος το βραβείο του καλύτερου διπλωμάτη σε θέματα Τύπου μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συναδέλφων του. Πρόκειται για μια μοναδική διάκριση που έχει θεσμοθετήσει το κορυφαίο σε διπλωματικά θέματα, βρετανικό περιοδικό Diplomat. Υποψήφιοι ήταν συνολικά πάνω από 100 διπλωμάτες που υπηρετούν τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, από τους οποίους διακρίθηκαν 10 σε αντίστοιχο αριθμό κατηγοριών. Την τελετή παρουσίασε ο πρώην πρέσβης της Μ. Βρετανίας στην Ουάσιγκτον Sir Christopher Meyer, ένα από τα πλέον επιφανή στελέχη του διπλωματικού σώματος του Ηνωμένου Βασιλείου, με έντονη συγγραφική δραστηριότητα. Κατά την απονομή του Βραβείου «2013 Outstanding Contribution To The Press Corps» στον Σπύρο. Διαμαντή, ο Μeyer εξήρε το έργο τού επικεφαλής του Γραφείου Τύπου ως αντιπροέδρου της Διπλωματικής Ένωσης Ακολούθων Τύπου στο Λονδίνο (DPAAL). Παράλληλα τόνισε ότι στο πλαίσιο των καθηκόντων του στο Γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας προσέφερε «εξαιρετική» υπηρεσία στη χώρα του, σε μία «πραγματικά πολύ δύσκολη συγκυρία», όπως είπε χαρακτηριστικά.


πηγή: strategyreports.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου