Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΜΩΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ...ΑΝΤΡΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!



ΜΕΓΑΛΗ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ... ΕΜ, ΠΩΣ ΟΧΙ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣ
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνου Σκουρλέτη, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», για την ΕΡΤ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, εδώ και καιρό, υλοποιεί ένα σχέδιο απαξίωσης και συρρίκνωσης της ΕΡΤ και παράλληλης μετατροπής της σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο μέσο χωρίς την παραμικρή ανεξαρτησία στη λειτουργία της. 

Αφού προηγουμένως μείωσαν μισθούς, απέλυσαν συμβασιούχους, την ίδια στιγμή που προσελάμβαναν συμβούλους με παχυλούς μισθούς, τώρα φλερτάρουν με την ιδέα του ξαφνικού θανάτου της δημόσιας ΕΡΤ. Πρόκειται για ένα πολιτικό έγκλημα-πρόκληση απέναντι στον έλληνα φορολογούμενο, που πληρώνει για να έχει αντικειμενική, πλουραλιστική και αξιόπιστη ενημέρωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή την πορεία κατάρρευσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ταυτόχρονα θα αγωνισθεί για την αναβάθμισή της ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου