Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ... Μα είναι δυνατόν, άτομα που το παίζουν πολιτικοί και υποτίθεται κάποιου πνευματικού επιπέδου, να μιλάνε για οπλοφορία; Μα τόσο βάνδαλοι είναι; Νιονιό δεν έχουν αλλά προστρέχουν στα όπλα; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΑ 300 ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!


«Σερίφης» στη Βουλή ο Μεϊμαράκης

Σε... σερίφη της Βουλής μετατρέπεται ο πρόεδρος του Σώματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να θέσει τέλος στο ανεξέλεγκτο -τον τελευταίο καιρό- φαινόμενο της οπλοφορίας βουλευτών, ακόμη και μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Ο ίδιος έδωσε χθες εντολή στην ασφάλεια του Μεγάρου να σταματάει στην είσοδο όποιον βουλευτή διαπιστώνεται ότι φέρει όπλο πάνω του και να του ζητεί να το παραδώσει στους αστυνομικούς, προκειμένου να το παραλάβει και πάλι φεύγοντας. Οποιος αρνείται να το παραδώσει «δεν θα μπαίνει μέσα», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Εάν παρ' όλα αυτά ο αυθάδης κουμπουροφόρος αρνηθεί να το δώσει και μπει με τσαμπουκά μέσα, «ο αστυνομικός θα είναι υποχρεωμένος να μου το πει και θα πηγαίνω εγώ ο ίδιος να τον βγάλω έξω!» 

Μπορεί ο αστυνομικός της Βουλής να μην έχει το δικαίωμα να κάνει σωματικό έλεγχο σε βουλευτή, αλλά έχει το δικαίωμα να του ζητήσει να μην μπει στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου, από τη στιγμή που περάσει από τον ανιχνευτή μετάλλων και διαπιστωθεί ότι έχει όπλο, όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Μεϊμαράκης. Οποιος δεν πειθαρχεί, θα δίνεται το όνομά του στη δημοσιότητα για να τον... ξεφωνίζουν οι πολίτες.
Το πώς θα αναγκάζει πάντως ο πρόεδρος της Βουλής τον αυθάδη εθνοπατέρα να παραδώσει το όπλο του δεν το εξήγησε.
Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε επίσης πως μελετάται πρόταση οι μαγνητικές πύλες να μεταφερθούν αρκετά πριν από την είσοδο, έτσι ώστε όταν κι αν «χτυπήσει» το μηχάνημα, ο βουλευτής να μην είναι ήδη στο εσωτερικό του κτιρίου, όπως συμβαίνει σήμερα (κι έτσι να μην υπάρχει η ανάγκη διαπραγμάτευσης μαζί του να εξέλθει της Βουλής, στην περίπτωση που αρνηθεί να παραδώσει το όπλο).
«Εγώ ό,τι δεν απαιτεί αλλαγή κανονισμού το έπραξα αμέσως» δήλωσε χαρακτηριστικά στους πολιτικούς συντάκτες, πετώντας με αυτό τον τρόπο το... μπαλάκι στα κόμματα για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.
Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος του Σώματος, Γιάννης Τραγάκης, παραδεχόταν στην κρατική τηλεόραση ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσοι και ποιοι βουλευτές έχουν άδεια οπλοφορίας! Δηλαδή το προεδρείο του Κοινοβουλίου μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει ποια από τα μέλη του Σώματος διαθέτουν άδεια οπλοφορίας στη Βουλή; Πως είναι δυνατόν να επιτρεπόταν μέχρι και χθες η είσοδος στο Κοινοβούλιο βουλευτών που οπλοφορούν, όταν η αστυνομία της Βουλής δεν γνωρίζει εάν ο βουλευτής το κατέχει νόμιμα ή όχι; Από τα περίεργα...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου