Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΕΗΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ... ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΑΤΑΣ!


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ… ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ …ΝΕΚΡΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,Ε, κάτι είναι κι αυτό μπροστά σημερινή του ανυπαρξία στα πολιτικα δρώμενα!
Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. Κοινό μυστικό αποτελεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει του συνεδρίου θα επιδιώξει να δώσει μια δυναμική στο κόμμα του. Στο πλαίσιο αυτό είναι λογικό να συζητείται μεταξύ άλλων το όνομα του κ. Καρατζαφέρη. Ωστόσο επαφή μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει υπάρξει.Αντιθέτως, οι σχέσεις τους παραμένουν σε ουδέτερη κατάσταση αφού ο κ. Σαμαράς δείχνει να μην έχει ξεχάσει την άρνηση που εισέπραξε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, όταν το περασμένο καλοκαίρι επιχειρούσε να κατεβάσει μια πιο δυναμική ομάδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, υπάρχουν κάποιοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον κ. Σαμαρά να καλοβλέπει την ιδέα να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
Αυτό βέβαια δε φαίνεται να ενθουσιάζει τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος θα προτιμούσε ή μια θέση στην κυβέρνηση ή το χρίσμα για το δήμο Αθηναίων.
πηγη:http://www.trelokouneli.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ>> http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/05/real-fm.html
    ΚΑΙ ΕΔΩ>> http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/05/real-fm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή