Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΙΤΣΣΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ Η ΜΕΡΚΕΛ...


Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ! ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ....

Συντάχθηκε απο τον/την Dikaiofilax Στις .
merkel-ddr
Ιανουάριος 1972. Η Άγκελα Μέρκελ με τη στολή της πολιτοφυλακής της DDR σε ηλικία τότε 17 ετών, περπατά ευτυχής δίπλα σε έναν αξιωματικό - εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια άσκησης της πολιτοφυλακής της DDR (πρώην Ανατολικής Γερμανίας).

«Μία νεαρή κυρία με δίκοχο στο κεφάλι, δεμένο σφιχτά. Χαμογελάει. Είναι ένα χαμόγελο, που μάλλον είναι γνωστό. Η νεαρή κυρία ονομάζεται Άνγκελα Κάζνερ και στη φωτογραφία είναι περίπου 17 ετών.Σήμερα το κορίτσι με τη στολή είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η Καγκελάριός μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα Bild.
«Δίπλα της βρίσκεται ένας αξιωματικός του Εθνικού Στρατού. Ανέλαβε την εκπαίδευση στο στρατόπεδο της πολιτοφυλακής. Μία τέτοια εκπαίδευση έπρεπε να την παρακολουθήσουν όλες οι μαθήτριες της DDR κατά τη σχολική τους πορεία, ώστε να λάβουν το απολυτήριό τους - ακόμη και η νεαρή Άνγκελα», συνεχίζει η γερμανική εφημερίδα.Τη φωτογραφία της ένστολης Μέρκελ, που ήταν τότε μαθήτρια της Β' τάξης του Λυκείου «Χέρμαν Μάτερν» στο Τέμπλιν, τράβηξε η συμμαθήτριά της Σόνια Φάισμπεργκ, η οποία σήμερα δηλώνει: Η εκπαίδευσή μας για την πολιτοφυλακή γινόταν στο σχολείο μας. Κοιμόμασταν ανά δέκα κοπέλες σε ένα δωμάτιο με διπλές κουκέτες. Την ημέρα μαθαίναμε, πώς να δένουμε σωστά ανοιχτές πληγές και να βάζουμε τους τραυματίες σε σταθερή πλάγια στάση. Δηλαδή όλα, όσα θα μάθαινε και σήμερα κάποιος σε μία εκπαίδευση του Ερυθρού Σταυρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου