Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ....ΒΛΑΚΩΔΩΣ:.


Βίντεο: Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου - Ντινόπουλου με φόντο την ΕΡΤ
Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου
Την παρέμβαση του δημοσιογράφου-εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσαν τα σχόλια του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου για δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ.

Την κόντρα πυροδότησε δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση μελετά πρόταση να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ και να ξανανοίξει με διαφορετικό όνομα και 2.000 λιγότερους υπαλλήλους.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε πως τα όσα γράφτηκαν περί λουκέτου στην ΕΡΤ είναι ψευδή, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο δημοσιογράφος.
«Γράφεται από αυτούς οι οποίοι πριν από δυο τρεις μήνες ήθελαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902» είπε μεταξύ άλλων ο Ντινόπουλος, με τον Χατζηνικολάου να κάνει λόγο για «χυδαία επίθεση» και να τον χαρακτηρίζει «λογοκριτή του Τύπου».
Kαι πρόσθεσε: «Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοσία τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα τα οποία έχουν άλλους στόχους. Αυτό που επιζητούν είναι να αρπάξουν κάποιο κανάλι».
Αργότερα, σε παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ. «Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του τύπου. Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί» είπε. «Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ».
Σε ο,τι αφορά τον 902, είπε ότι «δεν περίμενα ένας βουλευτής να λειτουργεί με βάση ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά». «Θεωρώ πραγματικά ότι ο βουλευτής δεν εκφράζει ούτε το ήθος, ούτε την ποιότητα της κοινοβουλευτικής παράταξής του, είναι σε εκτροπή και ελπίζω να τον μαζέψουν» κατέληξεRead more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/311147/vinteo-agria-kontra-hatzinikolaoy---ntinopoyloy-me-fonto-tin-ert#ixzz2Ub9Am2Hj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου